притисни ентер »

Тод: Со Шумахер веќе ништо не е исто

Тод: Со Шумахер веќе ништо не е исто

Првиот човек на ФИА во Формула 1, Жан Тод, открива детали од ситуацијата со седумкратниот шампион, Германецот Михаел Шумахер. Германецот веќе долги години се рехабилитира од повредите кои ги здоби скијајки на француските алпи и како одминува времето, се поголем е скептицизмост дека тој може повторно да биде оној стариот. Поранешен соработник на Шуми

Тод: Комуникацијата со Шуми веќе не е иста

Тод: Комуникацијата со Шуми веќе не е иста

Претседателот на ФИА, и поранешен шеф на Ферари, Жан Тод признава дека Михаел Шумахер е во тешка ситуација и дека комуникацијата со седумкратниот светски шампион веќе не е иста. Поминаа повеќе од пет години по несреќата на скијање на Германецот на скијање во Франција, во која тој доби сериозна повреда на мозокот и по која семејството на Шумахер прави

Тод: Комуникацијата со Шуми веќе не е иста

Тод: Комуникацијата со Шуми веќе не е иста

Претседателот на ФИА, и поранешен шеф на Ферари, Жан Тод признава дека Михаел Шумахер е во тешка ситуација и дека комуникацијата со седумкратниот светски шампион веќе не е иста. Поминаа повеќе од пет години по несреќата на скијање на Германецот на скијање во Франција, во која тој доби сериозна повреда на мозокот и по која семејството на Шумахер прави

Неговиот пријател откри нови детали за состојбата на Шумахер

Неговиот пријател откри нови детали за состојбата на Шумахер

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот при скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот спри скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Пријател на Шумахер откри нови детали за неговата состојба

Пријател на Шумахер откри нови детали за неговата состојба

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот при скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Шумахер не може да комуницира како порано, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно

Шумахер не може да комуницира како порано, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот спри скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Жан Тод откри детали за состојбата на Шумахер

Жан Тод откри детали за состојбата на Шумахер

Жан Тод откри детали за состојбата на Шумахер Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот спри скијање. Во 2013 година, непосредно

Шумахер никогаш нема целосно да се опорави

Шумахер никогаш нема целосно да се опорави

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА), Жан Тод истакна дека, легендарниот Ф1 тркач, Михаел Шумахер никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот спри скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот светски шампион падна врз скриен под снегот камен и тоа доведе до сериозни трауми на мозокот

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот спри скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Жан Тод: Шумахер не може да комуницира како порано

Жан Тод: Шумахер не може да комуницира како порано

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот спри скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот спри скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот при скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот

Близок пријател со тажни вести за состојбата на Шумахер!

Близок пријател со тажни вести за состојбата на Шумахер!

Жан Тод, близок пријател на седумкратниот Формула 1 шампион е еден од ретките луѓе кои го посетиле Шумахер од неговата трагична несреќа. Тод ја изрази својата тага поради фактот што неговото пријателство со седумкратниот светски шампион не може никогаш да биде исто. Сподели и ретки информации околу здравјето на Шуми и инсистираше на тоа дека семејството

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Жан Тод за Шумахер: Не може да комуницира како порано

Претседателот на Меѓународната автомобилистичка федерација (ФИА) – Жан Тод направи тажни откритија во врска со статусот на неговиот добар пријател Михаел Шумахер. Според прогнозата на Французинот, легендарниот Ф1 тркач никогаш нема да се опорави целосно по инцидентот спри скијање. Во 2013 година, непосредно пред одбележувањето на Нова година, 7-кратниот