притисни ентер »

Huawei Mate 30 Pro ќе има 3D скенер и 5G?

Huawei Mate 30 Pro ќе има 3D скенер и 5G?

Нови протечени слики од панелот на Huawei Mate 30 Pro откриваат дека на предната страна големиот фаблет ќе има вграден 3D сензор за скенирање со што ќе се овозможи биометриска потврда за идентитетот при отклучување. Huawei Mate 30 Pro исто така ќе има вграден скенер за отпечатоци па корисниците ќе имаат поголем избор за нивната безбедност. За Huawei

Првиот 5G телефон на Huawei ќе излезе овој месец

Првиот 5G телефон на Huawei ќе излезе овој месец

5G телефонот  Huawei Mate 20 X 5G, ќе започне да се продава на  одредени пазари пред крајот на јули, и покрај континуираната неизвесност околу иднината на Huawei како производител на Android уреди. Државниот весник “Глобал тајмс” во Кина објави дека телефонот ќе започне да се продава во Кина на 26-ти јули, додека VentureBot забележува дека телефонот

Првиот 5G смартфон на Huawei ќе пристигне кон крајот на јули

Првиот 5G смартфон на Huawei ќе пристигне кон крајот на јули

Првиот 5G смартфон на компанијата Huawei под името Mate 20 X 5G на одредени пазари ќе се појави пред крајот на јули. Телефонот доаѓа на пазарот во време кога е неизвесна иднината на Huawei како производител на уреди со Android. Продажбата во Кина ќе почне на 26. јули, а смартфонот може моментно да се нарача od 22. јули преку италијанската верзија на

Првиот 5G смартфон на Huawei ќе пристигне кон крајот на јули

Првиот 5G смартфон на Huawei ќе пристигне кон крајот на јули

Првиот 5G смартфон на компанијата Huawei под името Mate 20 X 5G на одредени пазари ќе се појави пред крајот на јули. Телефонот доаѓа на пазарот во време кога е неизвесна иднината на Huawei како производител на уреди со Android. Продажбата во Кина ќе почне на 26. јули, а смартфонот може моментно да се нарача od 22. јули преку италијанската верзија на