притисни ентер »

Во ист ден нè очекува затемнување на сонцето и млада Месечина: На овие хорскопски знаци животот им се менува од корен

Во ист ден нè очекува затемнување на сонцето и млада Месечина: На овие хорскопски знаци животот им се менува од корен

ИЗВОР Скопје24 | јуни 10, 2021 Ануларно затемнување на Сонцето се случува кога Месечината е најдалеку од Земјата, па дури и за време на затемнување, може да се види сончевиот круг – „огнениот прстен“! Имајќи предвид дека небото ќе ја осветли младата Месечина истиот ден, па оттука и името „огнен“. Како да не ни беа доволно предизвиците што ги донесе

Во ист ден нè очекува затемнување на сонцето и млада Месечина: Денеска на овие хорскопски знаци животот им се менува од корен!

Во ист ден нè очекува затемнување на сонцето и млада Месечина: Денеска на овие хорскопски знаци животот им се менува од корен!

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак… Прстенестото затемнување на Сонцето се случува кога Месечината е најдалеку од Земјата, па дури и за време на затемнување, може да се види сончевиот круг – „огнениот прстен“! Имајќи предвид дека небото ќе ја осветли младата

Во ист ден нè очекува затемнување на сонцето и млада Месечина: Денеска на овие хорскопски знаци животот им се менува од корен!

Во ист ден нè очекува затемнување на сонцето и млада Месечина: Денеска на овие хорскопски знаци животот им се менува од корен!

Во ист ден нè очекува затемнување на сонцето и млада Месечина: Денеска на овие хорскопски знаци животот им се менува од корен! Ануларно затемнување на Сонцето се случува кога Месечината е најдалеку од Земјата, па дури и за време на затемнување, може да се види сончевиот круг – „огнениот прстен“! Имајќи предвид дека небото ќе ја осветли младата Месечина

Во ист ден нè очекува помрачување на сонцето и млада месечина: Денес на овие знаци ќе им се смени животот од корен!

Во ист ден нè очекува помрачување на сонцето и млада месечина: Денес на овие знаци ќе им се смени животот од корен!

Прстенестото помрачување на сонцето настанува кога месечината е најдалеку од Земјата, па за време на помрачувањето се гледа сончев круг или „огнен прстен“. Името огнено го добил по тоа што на истиот ден на небото ќе се појави и млада месечина. Како да не ни беа доволни предизвиците што ги денес Крвавата месечина на 26 мај и ретроградниот Меркур, во