притисни ентер »

Што сака мажот од првиот секс кај жената

Што сака мажот од првиот секс кај жената

Првиот секс е деликатен бидејќи открива многу детали како за партнерот или потенцијалниот партнер, така и за вас. Од првиот секс повеќе се плашат жените мислејќи дека нема да направат нешто што од нив се очекува, па се случува да не може да се опуштат. Секако, сеприсутната Трејси Кокс има решение и за тој проблем и дели неколку совети и објаснувања

Што мажите не поднесуваат во креветот

Што мажите не поднесуваат во креветот

Мажите и жените во креветот не поднесуваат различни нешта... Тој смета дека не треба премногу да зборува, а нејзе не и се разговара. Што на пример мажите не поднесуваат кај жените? - Не ги сакаат жените што не иницираат сексуален однос - Лути се кога жената глуми оргазам - Мразат кога жените сакаат да водат љубов во мрак - Не сакаат кога премногу разговара

Елитен жиголо раскажува како заработува 15.000 долари по клиент, и открива што навистина сакаат жените

Елитен жиголо раскажува како заработува 15.000 долари по клиент, и открива што навистина сакаат жените

На 25 години Алекса работел како личен тренер во сала за вежбање, но решил дека сака да истражи еден поинаков свет. Светот на „ескорт мажите“, „придружниците“ или „жиголо“. Шпанецот сега има 29 години и живее во Сиднеј, а на богатите жени им наплаќа 500 долари на час и може да заработи и 15.000 долари од клиент. Тој води двоен живот како машки ескорт