притисни ентер »

(Видео) Бачев: „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргнато од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

(Видео) Бачев: „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргнато од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, поднесе приговор до ДИК и бара одговорност зашто името на нивната коалиција „Никогаш Северна – само Македонија“ било тргнато од гласачките ливчиња и наместо тоа останал само редниот број 11. Бачев вели дека се сомнева дека името на нивната коалиција било отстрането од избирачките ливчиња по реакција

(Видео) Бачев: „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргната од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

(Видео) Бачев: „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргната од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, поднесе приговор до ДИК и бара одговорност зашто името на нивната коалиција „Никогаш Северна – само Македонија“ било тргнато од гласачките ливчиња и наместо тоа останал само редниот број 11. Бачев вели дека се сомнева дека името на нивната коалиција било отстрането од избирачките ливчиња по реакција

(Видео) Бачев: „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргнато од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

(Видео) Бачев: „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргнато од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, поднесе приговор до ДИК и бара одговорност зашто името на нивната коалиција „Никогаш Северна – само Македонија“ било тргнато од гласачките ливчиња и наместо тоа останал само редниот број 11. Бачев вели дека се сомнева дека името на нивната коалиција било отстрането од избирачките ливчиња по реакција

Бачев: „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргнато од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

Бачев: „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргнато од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, поднесе приговор до ДИК и бара одговорност зашто името на нивната коалиција „Никогаш Северна – само Македонија“ било тргнато од гласачките ливчиња и наместо тоа останал само редниот број 11. Бачев вели дека се сомнева дека името на нивната коалиција било отстрането од избирачките ливчиња по реакција

Бачев: Нашиот назив на коалицијата е тргнат од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

Бачев: Нашиот назив на коалицијата е тргнат од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев  се сомнева во изборна манипулација со гласовите на нивната коалиција за што поднесе приговор до ДИК, со кој бара увид во над 24 илјади гласачки ливчиња што се водат како неважечки, а според него, требало да бидат гласови на коалицијата. Тој поднесе уште еден приговор и бара одговорност зошто името

(Видео) Бачев: „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргнато од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

(Видео) Бачев: „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргнато од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, поднесе приговор до ДИК и бара одговорност зошто името на нивната коалиција „Никогаш Северна – само Македонија“ било тргнато од гласачките ливчиња и наместо тоа, останал само редниот број 11. Бачев вели дека се сомнева оти името на нивната коалиција било отстрането од избирачките ливчиња по реакција

Бачев: На овие избори останавме безимени, името на коалцијата беше тргнато од гласачкото ливче

Бачев: На овие избори останавме безимени, името на коалцијата беше тргнато од гласачкото ливче

Претседателот на партијата Единствена Макеоднија, Јанко Бачев поднесе приговор до ДИК и бара одговорност зошто името на нивната коалција „Никогаш Северна-Само Македонија“, било тргнато од гласачките ливчиња и наместо тоа останал само редниот број 11. Бачев вели дека се сомнева дека името на нивната коалција од избирачките ливчиња било отстрането по

Бачев реагира до ДИК: Останавме безимени на гласачкото ливче, наместо „Никогаш Северна-само Македонија“, стоеше само број 11

Бачев реагира до ДИК: Останавме безимени на гласачкото ливче, наместо „Никогаш Северна-само Македонија“, стоеше само број 11

Претседателот на партијата Единствена Македонија Јанко Бачев поднесе приговор до ДИК и бара одговорност зошто името на нивната коалиција „Никогаш Северна-Само Македонија“, било тргнато од гласачките ливчиња и наместо тоа останал само редниот број 11. Бачев вели дека се сомнева дека името на нивната коалција од избирчаките ливчиња било отсрането по

Бачев реагира до ДИК: Останавме безимени на гласачкото ливче, наместо „Никогаш Северна-само Македонија“, стоеше само број 11

Бачев реагира до ДИК: Останавме безимени на гласачкото ливче, наместо „Никогаш Северна-само Македонија“, стоеше само број 11

Претседателот на партијата Единствена Македонија Јанко Бачев поднесе приговор до ДИК и бара одговорност зошто името на нивната коалција„ Никогаш Северна-Само Македонија“, било тргнато од гласачките ливчиња и наместо тоа останал само редниот број 11. Бачев вели дека се сомнева дека името на нивната коалција од избирчаките ливчиња било отсрането по рекација