притисни ентер »

Од први август се очекуваат нови мерки во Србија – Се влошува епидемиолошката состојба

Од први август се очекуваат нови мерки во Србија – Се влошува епидемиолошката состојба

ИЗВОР Скопје24 | јули 22, 2021 Српскиот епидемиолог Предраг Кон изјави дека епидемиолошката состојба се влошува и болниците почнуваат да се полнат со пациенти, како и дека е потребно да се придржуваат кон мерките што сè уште се на сила и да се продолжи со им*низацијата. Тој за „РТС“ изјави дека на 1 август, кога се очекува седницата на Кризниот штаб,