притисни ентер »

Македонија уште е далеку од замислата на Ричард Брансон

Македонија уште е далеку од замислата на Ричард Брансон

Милијардерот Ричард Брансон е заговорник на идејата за воведување на тридневна работна недела, во чие прифаќање се обидува да ги убеди лидерите во бизнис-заедницата, тврдејќи оти денешното доба на модерна технологија дава можност да се намали бројот на работни часови во седмицата. – Напорната работа е клучна, но уживањето во тоа што го имате е подеднакво