притисни ентер »

БРАВО! Конечно ФАТЕН УБИЕЦОТ кој со секира уби две кучиња во Аеродром

БРАВО! Конечно ФАТЕН УБИЕЦОТ кој со секира уби две кучиња во Аеродром

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром, кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Г. С., а бил приведен кога полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик

БРАВО! Конечно ФАТЕН УБИЕЦОТ кој со секира уби две кучиња во Аеродром

БРАВО! Конечно ФАТЕН УБИЕЦОТ кој со секира уби две кучиња во Аеродром

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром, кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Г. С., а бил приведен кога полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик

Приведен убиецот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Приведен убиецот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Г.С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик

Фатен убиецот кој со секира уби две кучиња во Аеродро

Фатен убиецот кој со секира уби две кучиња во Аеродро

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Г.С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик

Приведен убиецот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Приведен убиецот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Горјан С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик

Приведено лицето кое со секира раскасапи кучиња во Аеродром, познат идентитетот на малолетниот убиец

Приведено лицето кое со секира раскасапи кучиња во Аеродром, познат идентитетот на малолетниот убиец

Приведено лицето кое со секира раскасапи кучиња во Аеродром, познат идентитетот на малолетниот убиец Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс, двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Г.С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери

Приведено лицето коe со секира уби две кучиња во Аеродром

Приведено лицето коe со секира уби две кучиња во Аеродром

Лицето кое во септември со секира крвнички уби две кучиња во населбата Аеродром, беше приведено вечерва. Станува збор за Г.С. (17), а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик за мачење животни. Крвавиот настан се случи

Уапсен малолетник кој со секира усмрти две кучиња

Уапсен малолетник кој со секира усмрти две кучиња

Станува збор за 17-годишниот Г.С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава, дознава А1on . Станува збор за 17-годишниот Г.С.,

Приведен човекот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Приведен човекот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава, објави А1.он . Станува збор за 17-годишниот Горјан С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Тој ќе одговара по член 233 од

Забележан бил на камери: Приведен напаѓачот на кучиња во Аеродром

Забележан бил на камери: Приведен напаѓачот на кучиња во Аеродром

17 годишен Г.С. е приведен вечерва, откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата Гоца и Макс од населбата Аеродром, објави А1он. Кучињата беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Г.С. ќе одговара по член 233 од Кривичниот законик за мачење животни. Крвавиот настан се случи

Приведен убиецот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Приведен убиецот кој со секира ги искасапи двете кучиња во Аеродром

Вечерва бил приведен убиецот на Гоца и Макс – двете кучиња од населбата Аеродром кои беа крвнички убиени со секира во септември годинава. Станува збор за 17-годишниот Г.С., а бил приведен откако полицијата го идентификувала од снимките на околните камери на кои се гледало како тој ги убива кучињата. Целиот текст прочитајте го тука: https://a1on.mk/macedonia/priveden-ubiecot-koj-so-sekira-gi-iskasapi-dvete-kuchinja-vo-aerodrom/