притисни ентер »

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Скопјанец обвинет за убиството на жена во Шуто Оризари

Скопјанец обвинет за убиството на жена во Шуто Оризари

До скопското обвинителство поднесено е обвинение за убиството и обидот за убиство што се случи во јуни во населбата Шуто Оризари, кога настрада жена, а со повреди заврши и нејзиниот сопруг. На 14 јуни, обвинетиот скопјанец, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож во рака отишол во куќата на роднината. Кога оштетениот

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Скопјанец обвинет за убиството на жена во Шуто Оризари

Скопјанец обвинет за убиството на жена во Шуто Оризари

До скопското обвинителство поднесено е обвинение за убиството и обидот за убиство што се случи во јуни во населбата Шуто Оризари, кога настрада жена, а со повреди заврши и нејзиниот сопруг. На 14 јуни, обвинетиот скопјанец, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож во рака отишол во куќата на роднината. Кога оштетениот

Скопјанец обвинет за убиството на жена во Шуто Оризари

Скопјанец обвинет за убиството на жена во Шуто Оризари

До скопското обвинителство поднесено е обвинение за убиството и обидот за убиство што се случи во јуни во населбата Шуто Оризари, кога настрада жена, а со повреди заврши и нејзиниот сопруг. На 14 јуни, обвинетиот скопјанец, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож во рака отишол во куќата на роднината. Кога оштетениот

Обвинение за скопјанец кој ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

– Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Скопјанец обвинет за убиство

Скопјанец обвинет за убиство

Обвинетиот со умисла ја убил роднината, замавнувајќи со ножот и задавајќи и смртоносна убодна рана во градниот кош. Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинителен акт против едно лице за кривично дело убиство. „Обвинетиот на 14 јуни, во населбата Шуто Оризари, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина,

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата застанала сопругата по што обвинетиот замавнувајќи со ножот и ја убил нанесувајќи и убодна рана во градниот кош и

Обвинение за скопјанец што си ја убил сопругата во Шуто Оризари

Обвинение за скопјанец што си ја убил сопругата во Шуто Оризари

Основното јавно обвинителство во Скопје поднесе обвинителен акт против едно лице за убиство и за убиство во обид. Како што информираа од Обвинителството, обвинетиот, на 14 јуни, во населбата Шуто Оризари, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож во рака отишол во куќата на роднината. Кога оштетениот го забележал и

Скопјанец обвинет за убиство и за обид за убиство

Скопјанец обвинет за убиство и за обид за убиство

Скопјанец обвинет за убиство и за обид за убиство Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице за кривично дело – Убиство од чл.123 ст.1 од Кривичниот законик и за кривично дело – Убиство од чл.123 ст.1 во врска со чл.19 (во обид). -Обвинетиот на 14 јуни, во населбата Шуто Оризари, по вербална расправија

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Обвинение за скопјанец кој повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Скопското основно јавно обвинителство поднесен обвинение против скопјанец од Шуто Оризари за убиство и обид за убиство. Тој на 14 јуни по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож отишол во домот на роднината. Кога роднината го видел и тој зел нож за да се брани по што настанала тепачка. Со намера да ги раздвои меѓу двајцата

Обвинение за убиецот од Шуто Оризари

Обвинение за убиецот од Шуто Оризари

Поднесено е обвинение за лицето кое уби жена во Шуто Оризари, во оној момент кога таа сакала да го заштити сопругот од напаѓачот. „Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице за кривично дело – Убиство од чл.123 ст.1 од Кривичниот законик и за кривично дело – Убиство од чл.123 ст.1 во врска со чл

Скопјанец обвинет за убиство и за обид за убиство- повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Скопјанец обвинет за убиство и за обид за убиство- повредил роднина и ја убил неговата сопруга

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице за кривично дело – Убиство од чл.123 ст.1 од Кривичниот законик и за кривично дело – Убиство од чл.123 ст.1 во врска со чл.19 (во обид). -Обвинетиот на 14 јуни, во населбата Шуто Оризари, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина,

Скопјанец обвинет за убиство и за обид за убиство

Скопјанец обвинет за убиство и за обид за убиство

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице за кривично дело – Убиство од чл.123 ст.1 од Кривичниот законик и за кривично дело – Убиство од чл.123 ст.1 во врска со чл.19 (во обид). -Обвинетиот на 14 јуни, во населбата Шуто Оризари, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина,

Скопјанец обвинет за убиство и за обид за убиство

Скопјанец обвинет за убиство и за обид за убиство

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје поднесе Обвинителен акт против едно лице за кривично дело убиство и обид за убиство. Обвинетиот на 14 јуни, во населбата Шуто Оризари, по вербална расправија и физичка пресметка со негов близок роднина, со нож во рака отишол во куќата на роднината. Кога оштетениот го забележал, и тој зел нож во

OБВИHEHИЕ ЗА СКОПЈАНЕЦ: Го paнил пријателот и ја yбил неговата сопруга

OБВИHEHИЕ ЗА СКОПЈАНЕЦ: Го paнил пријателот и ја yбил неговата сопруга

Јавен oбвинитeл од Основното јавно oбвинитeлcтво Скопје поднесе Oбвинитeлeн акт против едно лице за kpивично дело – Убиcтвo од чл.123 ст.1 од Kpивичниoт зaконик и за kpивично дело – Убиcтво од чл.123 ст.1 во врска со чл.19 (во обид). -Oбвинeтиот на 14 јуни, во населбата Шуто Оризари, по вербална рacправија и физичка прeсметка со негов близок роднина,