притисни ентер »

Тонали: На Милан му треба стариот ентузијазам

Тонали: На Милан му треба стариот ентузијазам

Фудбалерот за врска на Милан, Сандро Тонали смета дека тимот треба да го врати својот ентузијазам по кој беше препознатлив до скоро време. – Ние мора да работиме за да го разгориме нашиот ентузијазам што не водеше напред во текот на целата година. Треба да го вратиме што е можно побрзо. Работевме многу напорно во текот на изминатите неколку дена и

Тонали: Милан треба да се врати на стариот ентузијазам

Тонали: Милан треба да се врати на стариот ентузијазам

– Фудбалерот за врска на Милан, Сандро Тонали смета дека тимот треба да го врати својот ентузијазам по кој беше препознатлив до скоро време. – Ние мора да работиме за да го разгориме нашиот ентузијазам што не водеше напред во текот на целата година. Треба да го вратиме што е можно побрзо. Работевме многу напорно во текот на изминатите неколку дена

Тонали: Милан треба да го врати ентузијазам

Тонали: Милан треба да го врати ентузијазам

Фудбалерот за врска на италјанскиот калочолигаш Милан, Сандро Тонали смета дека тимот треба да го врати својот ентузијазам по кој беше препознатлив до скоро време. – Ние мора да работиме за да го разгориме нашиот ентузијазам што не водеше напред во текот на целата година. Треба да го вратиме што е можно побрзо. Работевме многу напорно во текот на изминатите