притисни ентер »

ЕПП: Треба да се направи се за да се овозможат фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи се за да се овозможат фер избори на 12 април

Европската народна партија денеска преку Твитер порача дека треба да се направи се за да се овозможат фер избори на 12 април. -Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Северна Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата

ЕПП: Треба да се направи сѐ за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сѐ за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Северна Македонија. Треба да се направи сѐ за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер.

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

Европската народна партија порача дека треба да се направи сѐ за да се овозможат слободни и фер избори на 12 април. Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Северна Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер.

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Северна Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Северна Македонија. We closely observe the important reform efforts in . All needs to be done to ensure free and fair elections are held on 12 April as agreed, to bring the country forward. — EPP (@EPP) February 13, 2020 Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

– Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Северна Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер.

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер.

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Северна Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер.

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер.

ЕПП: Се што треба да се направи се фер и слободни избори на 12 април

ЕПП: Се што треба да се направи се фер и слободни избори на 12 април

Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Северна Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

Скопје, 15 февруари 2020 (МИА) – Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Северна Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер. сст/дма/ Извор: mia.mk

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Северна Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер. Скопје, 15 февруари 2020 (МИА) – Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

ЕПП: Треба да се направи сè за да се одржат слободни и фер избори на 12 април

– Ние внимателно ги набљудуваме важните реформски напори во Република Македонија. Треба да се направи сè за да се овозможи да се одржат слободни и фер избори на 12 април како што е договорно, за да се придвижи земјата напред, објави Европската народна партија на Твитер.

ЕПП: Се што треба да направи Македонија за да оди напред СЕ ФЕР И СЛОБОДНИ ИЗБОРИ на 12 април!

ЕПП: Се што треба да направи Македонија за да оди напред СЕ ФЕР И СЛОБОДНИ ИЗБОРИ на 12 април!

Европската народна партија на „Твитер“ испрати поддршка до Македонија и порака во која потенцира дека се што треба да направи нашата земја се фер и слободни избори на 12 април, за државата да оди напред. EPP е најголема партија во Европскиот парламент од 1999 и во Европскиот Совет од 2002. Дел од неа е и партијата „ЦДУ“ на Ангела Маркел и исто така

ЕПП: Се што треба да направи Македонија за да оди напред СЕ ФЕР И СЛОБОДНИ ИЗБОРИ на 12 април!

ЕПП: Се што треба да направи Македонија за да оди напред СЕ ФЕР И СЛОБОДНИ ИЗБОРИ на 12 април!

Европската народна партија на „Твитер“ испрати поддршка до Македонија и порака во која потенцира дека се што треба да направи нашата земја се фер и слободни избори на 12 април, за државата да оди напред. EPP е најголема партија во Европскиот парламент од 1999 и во Европскиот Совет од 2002. Дел од неа е и партијата „ЦДУ“ на Ангела Маркел и исто така

ЕПП: Се што треба да се направи се фер и слободни избори на 12 април, за да се оденсе државата напред

ЕПП: Се што треба да се направи се фер и слободни избори на 12 април, за да се оденсе државата напред

Од Европската народна партија (ЕПП) на Твитер напишаа: „Ние внимателно ги набудуваме важните реформски напори во Македонија. Се надеваме дека ќе обезбедите слободни и фер избори на 12 април, како што е договорено, за да се одонесе земјата напред“. Да потсетиме дека во ЕПП членува и ЦДУ на Ангела Меркел, сестринска партија на ВМРО-ДПМНЕ. Доколку преземете

ЕПП: Се што треба да се направи се фер и слободни избори на 12 април за Македонија да оди напред!

ЕПП: Се што треба да се направи се фер и слободни избори на 12 април за Македонија да оди напред!

Европската народна партија на „Твитер“ испрати поддршка до Македонија и порака во која потенцира дека се што треба да направи нашата земја се фер и слободни избори на 12 април, за државата да оди напред. ЕПП е најголема партија во Европскиот парламент од 1999 и во Европскиот Совет од 2002. Дел од неа е и партијата „ЦДУ“ на Ангела Маркел и исто така

ЕПП: Се што треба да се направи се фер и слободни избори на 12 април за да се однесе државата напред

ЕПП: Се што треба да се направи се фер и слободни избори на 12 април за да се однесе државата напред

Европската народна партија денеска на својот Твитер профил сподели статус поврзан со изборите кој ја очекуваат Македонија на 12 април. -Ние внимателно ги набљудуваме важните  и напорни реформи во Македонија. Сè што треба да се направи се  одржување на фер и слободни избори на 12 април како што е договорено, се со цел за да се однесе државата напред,

ЕПП ГИ СЛЕДИ РЕФОРМИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА: Се што треба да се направи се фер и слободни избори на 12 април за Македонија да оди напред

ЕПП ГИ СЛЕДИ РЕФОРМИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА: Се што треба да се направи се фер и слободни избори на 12 април за Македонија да оди напред

Европската народна партија на „Твитер“ испрати поддршка до Македонија и порака во која потенцира дека се што треба да направи нашата земја се фер и слободни избори на 12 април, за државата да оди напред. EPP е најголема партија во Европскиот парламент од 1999 и во Европскиот Совет од 2002. Дел од неа е и партијата „ЦДУ“ на Ангела Маркел и исто така