Уникатен Rolls-Royce Phantom ќе се појави на аукција

За нанесувањето на петте слоја од специјалната боја на овој Phantom, кој ќе биде понуден на аукција од хуманитарен карактер, биле потребни повеќе од 25 часа работа Со прослава на 115. роденден во најпознатата британска автомобилска компанија Rolls-Royce ги завршија подготовките околу уникатниот модел Phantom. Скици за овој модел на јавноста и беа презентирани