притисни ентер »

НЕ Е САМОИЗОЛАЦИЈАТА ПРИЧИНА - Тепачка помеѓу сестрите Кардашијан (ВИДЕО)

НЕ Е САМОИЗОЛАЦИЈАТА ПРИЧИНА - Тепачка помеѓу сестрите Кардашијан (ВИДЕО)

Проблемите за Ким Кардашијан изгледа немаат крај. Таа повторно имала недоразбирање  со нејзината сестра Кортни. Во епизода од “Keeping Up With The Kardashians” , Кортни и Ким се судрија физички после една караница. На видеото е прикажан моментот кога тие викаа, а Кортни е таа која прва ја удира Ким по лицето а потоа и Ким ја удира од позади. Да ја

НЕ Е САМОИЗОЛАЦИЈАТА ПРИЧИНА - Тепачка помеѓу сестрите Кардашијан (ВИДЕО)

НЕ Е САМОИЗОЛАЦИЈАТА ПРИЧИНА - Тепачка помеѓу сестрите Кардашијан (ВИДЕО)

Проблемите за Ким Кардашијан изгледа немаат крај. Таа повторно имала недоразбирање  со нејзината сестра Кортни. Во епизода од “Keeping Up With The Kardashians” , Кортни и Ким се судрија физички после една караница. На видеото е прикажан моментот кога тие викаа, а Кортни е таа која прва ја удира Ким по лицето а потоа и Ким ја удира од позади. Да ја

ВИДЕО: Ким покажа како се облекува латекс костимот

ВИДЕО: Ким покажа како се облекува латекс костимот

На почетокот од месец март Ким Кардашијан се појави на Модната недела во Париз и остави силен впечаток со латекс костимот и окажа дека умее да ги помести границите цо модата. Фановите беа воодушевени од нејзините облини, но сега, таа одлучи во шоуто Keeping Up With The Kardashians да прикаже колку всушност ѝ било тешко да го облече костимот со помош

Убавината има своја цена: Ким покажа како се облекува латекс костимот (ВИДЕО)

Убавината има своја цена: Ким покажа како се облекува латекс костимот (ВИДЕО)

На почетокот од месец март Ким Кардашијан се појави на Модната недела во Париз и остави силен впечаток со латекс костимот и окажа дека умее да ги помести границите цо модата. Фановите беа воодушевени од нејзините облини, но сега, таа одлучи во шоуто Keeping Up With The Kardashians да прикаже колку всушност ѝ било тешко да го облече костимот со помош

Видео: Ким Кардашијан не може сама да се облече во латекс

Видео: Ким Кардашијан не може сама да се облече во латекс

Ким Кардашијан на Модната недела во Париз, која се одржа во почеток на Март, се појави со сестра си Кортни Кардашијан , нејзината ќерка Пенелопи Дисик и својата ќерка Норт Вест , облечена од глава до петици во латекс.

Колку луѓе се потребни за да може Ким Кардашијан да се вовлече во костим од латекс? (ВИДЕО)

Колку луѓе се потребни за да може Ким Кардашијан да се вовлече во костим од латекс? (ВИДЕО)

Ким Кардашијан на Модната недела во Париз, која се одржа во почеток на парт, се појави со сестра си Кортни Кардашијан, нејзината ќерка Пенелопи Дисик и својата ќерка Норт Вест, облечена од глава до петици во латекс. Многумина се зачудија како успеала да се вовлече во тесниот костим на Balmain, земајќи предвид дека поседува „раскошни“ облини. Во реалното-шоу