притисни ентер »

Визија за иднината: Samsung ги претстави иновациите на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Визија за иднината: Samsung ги претстави иновациите на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd . ги претстави новите производи на виртуелна конференција за медиуми, организирана во рамките нанајважниот меѓународен саем за потрошувачка електроника CES 2021, и покажа дека продолжува со иновации создавајќи решенија кои се флексибилни, поврзани и употребуваат вештачка интелигенција за да го направат секојдневниот

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd . ги претстави новите производи на виртуелна конференција за медиуми, организирана во рамките на најважниот меѓународен саем за потрошувачка електроника CES 2021, и покажа дека продолжува со иновации создавајќи решенија кои се флексибилни, поврзани и употребуваат вештачка интелигенција за да го направат секојдневниот

Samsung ги претстави најновите иновации на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Samsung ги претстави најновите иновации на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd . ги претстави новите производи на виртуелна конференција за медиуми, организирана во рамките на најважниот меѓународен саем за потрошувачка електроника CES 2021, и покажа дека продолжува со иновации создавајќи решенија кои се флексибилни, поврзани и употребуваат вештачка интелигенција за да го направат секојдневниот

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на CES 2021 саемот

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на CES 2021 саемот

ФУТУРАМА , Топ Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на CES 2021 саемот 3 минути 0 0 Компанијата Samsung ги претстави новите производи на виртуелна конференција за медиуми, организирана во рамките на најважниот меѓународен саем за потрошувачка електроника CES 2021, и покажа дека продолжува со иновации создавајќи решенија кои се

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на CES 2021 саемот

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на CES 2021 саемот

Компанијата Samsung ги претстави новите производи на виртуелна конференција за медиуми, организирана во рамките на најважниот меѓународен саем за потрошувачка електроника CES 2021, и покажа дека продолжува со иновации создавајќи… Текстот Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на CES 2021 саемот е превземен од USB.mk . The post

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на CES 2021 саемот

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на CES 2021 саемот

Компанијата Samsung ги претстави новите производи на виртуелна конференција за медиуми, организирана во рамките на најважниот меѓународен саем за потрошувачка електроника CES 2021, и покажа дека продолжува со иновации создавајќи решенија кои се флексибилни, поврзани и употребуваат вештачка интелигенција за да го направат секојдневниот живот беспрекорен

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd . ги претстави новите производи на виртуелна конференција за медиуми, организирана во рамките на најважниот меѓународен саем за потрошувачка електроника CES 2021, и покажа дека продолжува со иновации создавајќи решенија кои се флексибилни, поврзани и употребуваат вештачка интелигенција за да го направат секојдневниот

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

СКОПЈЕ – 12. јануари 2021. – Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd . ги претстави новите производи на виртуелна конференција за медиуми, организирана во рамките на најважниот меѓународен саем за потрошувачка електроника CES 2021, и покажа дека продолжува со иновации создавајќи решенија кои се флексибилни, поврзани и употребуваат вештачка интелигенција

Почнува најголемот светски технолошки саем: Што можеме да очекуваме од виртуелниот CES 2021?

Почнува најголемот светски технолошки саем: Што можеме да очекуваме од виртуелниот CES 2021?

Топ Почнува најголемот светски технолошки саем: Што можеме да очекуваме од виртуелниот CES 2021? 4 минути 1 1 Поради пандемијата на коронавирусот, што предизвика откажување на бројни технолошки конференции и саеми ширум светот во 2020 година, CES 2021 ќе се одржи целосно во виртуелен облик. Со години, почетокот на јануари е врзан за најголемиот саем

Почнува најголемот светски технолошки саем: Што можеме да очекуваме од виртуелниот CES 2021?

Почнува најголемот светски технолошки саем: Што можеме да очекуваме од виртуелниот CES 2021?

Поради пандемијата на коронавирусот, што предизвика откажување на бројни технолошки конференции и саеми ширум светот во 2020 година, CES 2021 ќе се одржи целосно во виртуелен облик. Со години, почетокот на јануари е врзан за најголемиот саем за технологија – CES во Лас Вегас. Токму тука најголемите технолошки компании се рамо до рамо до стартапите,

Почнува најголемиот светски технолошки саем CES, годинава во виртуелна верзија

Почнува најголемиот светски технолошки саем CES, годинава во виртуелна верзија

Со години наназад почетокот на годината се поврзува со CES во Лас Вегас. Минатите години илјадници луѓе го посетуваа саемот, каде што најголемите технолошки компании и стартапи ги претставуваат своите новитети, но не и годинава. Поради пандемијата на корона вирусот, која предизвика откажување на многу технолошки конференции и други саеми ширум светот,

Почнува најголемиот светски технолошки саем: Што да очекуваме од CES

Почнува најголемиот светски технолошки саем: Што да очекуваме од CES

CES во Лас Вегас им овозможува на бројни технолошки компании да се презентираат со стартапи, чија главна цел е да ја претстават новата технологија, уреди и да пронајдат нови партнери. Секоја година во Лас Вегас во овој период од годината, се слеваат илјадници луѓе од цел свет, но овој пат настанот ќе се одвива виртуелно. Поради пандемијата од коронавирусот,