Британците објавија список на 9 автомобили чие одржување и поправки чинат богатство

Овие девет модели се на врвот на трошоците што треба да се издвојат за нивно одржување и евентуални поправки, пренесува британски Телеграф. 1. Volkswagen Passat Трошоци за одржување и поправки на 10 години: 11.700 американски долари И покрај тоа што не станува збор за спортски автомобил или скап и луксузен седан, Фолксваген Пасат е меѓу најскапите