притисни ентер »

(Видео) Мицкоски: Станавме рекордери во порази и параметри а за тоа е виновен Заев

(Видео) Мицкоски: Станавме рекордери во порази и параметри а за тоа е виновен Заев

Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието, здравството, во секоја сфера од општественото живеење, соопшти лидерот на ВМРО-ДПМНЕ,

(ВИДЕО) Мицкоски: Заев ја направи државата рекордер по бројот на сиромашни граѓани

(ВИДЕО) Мицкоски: Заев ја направи државата рекордер по бројот на сиромашни граѓани

Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието, здравството, во секоја сфера од општественото живеење, рече претседателот на ВМРО-ДПМНЕ

(Видео) Мицкоски: Станавме рекордери во порази и параметри а за тоа е виновен Заев

(Видео) Мицкоски: Станавме рекордери во порази и параметри а за тоа е виновен Заев

Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието, здравството, во секоја сфера од општественото живеење, соопшти лидерот на ВМРО-ДПМНЕ,

РЕЦЕНЗИЈА НА МИЦКОСКИ: Оваа влада не исполни ниту едно суштинско ветување

РЕЦЕНЗИЈА НА МИЦКОСКИ: Оваа влада не исполни ниту едно суштинско ветување

Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието, здравството, во секоја сфера од општественото живеење, истакна во денешното обраќање

(Видео) Мицкоски: Станавме рекордери во порази и параметри а за тоа е виновен Заев

(Видео) Мицкоски: Станавме рекордери во порази и параметри а за тоа е виновен Заев

Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието, здравството, во секоја сфера од општественото живеење, соопшти лидерот на ВМРО-ДПМНЕ,

РЕЦЕНЗИЈА НА МИЦКОСКИ: Оваа влада не исполни ниту едно суштинско ветување

РЕЦЕНЗИЈА НА МИЦКОСКИ: Оваа влада не исполни ниту едно суштинско ветување

Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието, здравството, во секоја сфера од општественото живеење, истакна во денешното обраќање

Мицкоски: Од програмата која СДСМ ја промовираше во 2016-тата има реализирано само 2%

Мицкоски: Од програмата која СДСМ ја промовираше во 2016-тата има реализирано само 2%

Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието, здравството, во секоја сфера од општественото живеење. Нивниот принцип тргни па застани,

Мицкоски: Најголемата политичка лага „живот“ покажува нула проекти во енергетиката

Мицкоски: Најголемата политичка лага „живот“ покажува нула проекти во енергетиката

Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието, здравството, во секоја сфера од општественото живеење. Нивниот принцип тргни па застани,

Енергетиката, ВМРО со серија критики до власта

Енергетиката, ВМРО со серија критики до власта

Од предизборната програма на СДСМ наменета за енергетиката која ја гарантираа на граѓаните за да дојдат на власт до сега имаат реализирано само два отсто од ветените проекти. Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мискоски упати серија критики до власта за како што вели,  нереализацијата на  гасоводниот систем, нема зголемено производство на електрична енергија

Мицкоски: Рецензијата за најголемата политичка лага „живот“ покажува нула проекти во енергетиката

Мицкоски: Рецензијата за најголемата политичка лага „живот“ покажува нула проекти во енергетиката

Мицкоски: Рецензијата за најголемата политичка лага „живот“ покажува нула проекти во енергетиката Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката,

Мицкоски: Реализацијата на проекти во енергетиката е 2 отсто, во РЕК Битола вртат камионите на фамилијата

Мицкоски: Реализацијата на проекти во енергетиката е 2 отсто, во РЕК Битола вртат камионите на фамилијата

Владата предводена од СДСМ реализирала само 2 проценти од ветувањата од предизборната програма кои се однесуваат на енергетиката, изјави на прес-конференција Христијан Мицкоски, лидер на ВМРО-ДПМНЕ. Во групата на ветени, но нереалазирани проекти, тој ги наброја пренамената на термоелектраната Неготино во енергетско-земјоделски комбинат, изградбата

Мицкоски: Рецензијата за најголемата политичка лага „живот“ покажува нула проекти во енергетиката

Мицкоски: Рецензијата за најголемата политичка лага „живот“ покажува нула проекти во енергетиката

Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието, здравството, во секоја сфера од општественото живеење. Нивниот принцип тргни па застани,

Мицкоски: Наместо искусни луѓе кои треба да водат држава, имаме аматери кои експериментираат со животите на илјадници луѓе

Мицкоски: Наместо искусни луѓе кои треба да водат држава, имаме аматери кои експериментираат со животите на илјадници луѓе

Ја направија државата рекордер по загадениот воздух.  Ја направија државата рекордер по нивото на корупцијата и криминалот. Заев ја направи Македонија рекордер по одливот на инвестиции, наспроти приливот кој е евидентен во соседните земји, нагласи Мицкоски. Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која

Мицкоски: Рецензијата за најголемата политичка лага живот покажува нула проекти во енергетиката

Мицкоски: Рецензијата за најголемата политичка лага живот покажува нула проекти во енергетиката

Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието, здравството, во секоја сфера од општественото живеење. Нивниот принцип тргни па застани,

Мицкоски: Рецензијата за најголемата политичка лага живот покажува нула проекти во енергетиката

Мицкоски: Рецензијата за најголемата политичка лага живот покажува нула проекти во енергетиката

Интегрален текст од прес конференција на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ „Сведоци сме дека нема ниту едно суштинско ветување кое оваа влада го исполни, или мерка која дава резултати. Владата докажува дека нема концепт ниту визија. Во економијата нивните купи ден политики внесуваат несигурност и хаос. Така е во енергетиката, образованието,