притисни ентер »

HTC Wildfire се врати, претставен нов модел

HTC Wildfire се врати, претставен нов модел

По осум години пауза, HTC Wildfire брендот се врати и претставен е смартфонот Wildfire X за индискиот пазар. Меѓутоа, ова веројатно не е оживување на брендот какво што многумина посакуваа. Пред се, не се работи баш за уред на HTC, бидејќи тајванскиот производител ја лиценцирал кинеската компанија InOne Smart Technology позната по производство на смартфонот

HTC Wildfire се врати, претставен нов модел

HTC Wildfire се врати, претставен нов модел

По осум години пауза, HTC Wildfire брендот се врати и претставен е смартфонот Wildfire X за индискиот пазар. Меѓутоа, ова веројатно не е оживување на брендот какво што многумина посакуваа. Пред се, не се работи баш за уред на HTC, бидејќи тајванскиот производител ја лиценцирал кинеската компанија InOne Smart Technology позната по производство на смартфонот