притисни ентер »

Еден загинат во пожарот во барака во скопски Трнодол

Еден загинат во пожарот во барака во скопски Трнодол

Едно лице загина во пожарот кој денеска изби во барака во скопската населба Трнодол. Телото го нашле пожарникарите кога однадвор го изгасиле пожарот, а немало дојава дека во куќата има лице. „Пријавата до нас стигна од полиција, но во неа немаше информација дека во куќата има лица. Ниту на лице место никој не ни го кажа тоа. Кого го изгасиле пожарникарите

Се запали барака во Трнодол, едно лице загина

Се запали барака во Трнодол, едно лице загина

Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. – Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот на Територијалната противпожарна единица на Град

ТРАГЕДИЈА: Во пожарот во Трнодол има жртва!

ТРАГЕДИЈА: Во пожарот во Трнодол има жртва!

Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. – Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот на Територијалната противпожарна единица на Град

ТРАГЕДИЈА: Во пожарот во Трнодол има жртва!

ТРАГЕДИЈА: Во пожарот во Трнодол има жртва!

Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. – Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот на Територијалната противпожарна единица на Град

Маж загинал во пожар откако му изгорела бараката во Трнодол

Маж загинал во пожар откако му изгорела бараката во Трнодол

Маж загинал во пожар, откако изгорел неговиот дом во населбата Трнодол во Скопје. Пожарот, според нашите извори се случил попладнево, откако од засега непознати причини изгорела бараката во која живеел. На лице место пристигнати се противпожарни екипи кои успеале да го изгаснат пожарот, но не успеале да го спасат човекот. Повеќе детали од теренот се

Една жртва во пожар во барака во Трнодол

Една жртва во пожар во барака во Трнодол

Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. – Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот на Територијалната противпожарна единица на Град

Една жртва во пожар во барака во Трнодол

Една жртва во пожар во барака во Трнодол

Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. – Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот на Територијалната противпожарна единица на Град

Една жртва во пожар во барака во Трнодол

Една жртва во пожар во барака во Трнодол

Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот на Територијалната противпожарна единица на Град Скопје

ПОЖАР ВО ТРНОДОЛ - Пет пожарни возила се борат со огнот

ПОЖАР ВО ТРНОДОЛ - Пет пожарни возила се борат со огнот

Пожар зафати една барака во скопската населба Трнодол. Од противпожарната бригада се излезени на лице место и интервенираат во обид да ја ја локализираат стихијата. Од таму најавија повеќе информации по завршување на интервенцијата. Локални жители информираат дека кон местото на пожарот прво се упатиле три противпожарни возила, а по кратко време со

ПОЖАР ВО ТРНОДОЛ - Пет пожарни возила се борат со огнот

ПОЖАР ВО ТРНОДОЛ - Пет пожарни возила се борат со огнот

Пожар зафати една барака во скопската населба Трнодол. Од противпожарната бригада се излезени на лице место и интервенираат во обид да ја ја локализираат стихијата. Од таму најавија повеќе информации по завршување на интервенцијата. Локални жители информираат дека кон местото на пожарот прво се упатиле три противпожарни возила, а по кратко време со

ПОЖАР СО ЖРТВА ПОПЛАДНЕВО ВО СКОПЈЕ: Пронајдено јагленисано тело во изгорената барака во Трнодол

ПОЖАР СО ЖРТВА ПОПЛАДНЕВО ВО СКОПЈЕ: Пронајдено јагленисано тело во изгорената барака во Трнодол

Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. -Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот на Територијалната противпожарна единица на Град

ТРАГЕДИЈА: Едно лице загина во пожарот во Трнодол

ТРАГЕДИЈА: Едно лице загина во пожарот во Трнодол

ТРАГЕДИЈА: Едно лице загина во пожарот во Трнодол Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. -Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот

Едно лице загина во пожарот во Трнодол

Едно лице загина во пожарот во Трнодол

Причините за настанување на пожарот ќе бидат познати по извршениот увид. Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. – Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото,

Една жртва во пожар во барака во Трнодол

Една жртва во пожар во барака во Трнодол

Причините за настанување на пожарот ќе бидат познати по извршениот увид. Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. – Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото,

Гори барака во Трнодол во Скопје, Пожарна интервенира со 14 пожарникари

Гори барака во Трнодол во Скопје, Пожарна интервенира со 14 пожарникари

Гори барака во скопската населба Трнодол. Во моментов екипи од Бригадата за противпожарна заштита на Град Скопје интервенираат на гасење на пожарот. Како што велат од Пожарна, се интервенира со пет возила и 14 пожарникари на локализирање и гасење на пожарот и да се спречи негово проширување кон соседните куќи во населбата.

Се запали барака во Трнодол- едно лице загина

Се запали барака во Трнодол- едно лице загина

Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. – Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот на Територијалната противпожарна единица на Град

Една жртва во пожар во барака во скопски Трнодол

Една жртва во пожар во барака во скопски Трнодол

Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. – Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот на Територијалната противпожарна единица на Град

Гори барака во Трнодол- пет против пожарни возила на терен!

Гори барака во Трнодол- пет против пожарни возила на терен!

Гори барака во Трнодол- пет против пожарни возила на терен! Пожар зафати една барака во скопската населба Трнодол. Од противпожарната бригада се излезени на лице место и интервенираат во обид да ја ја локализираат стихијата. Од таму најавија повеќе информации по завршување на интервенцијата. Локални жители информираат дека кон местото на пожарот прво

Изгоре барака во Трнодол, една жртва

Изгоре барака во Трнодол, една жртва

Во пожарот што попладнево избувна во барака во скопската населба Трнодол има една жртва. Телото е пронајдено при расчистување на остатоците од пожарот. – Пожарот е изгаснат пред околу 20 минути. Дел од пожарникарите кои останаа на терен да го расчистат теренот го пронајдоа телото, изјави командантот на Територијалната противпожарна единица на Град