притисни ентер »

Промоција на книгата „Парадоксикон“ од Томислав Османли

Промоција на книгата „Парадоксикон“ од Томислав Османли

Онлајн промоција на најновата прозна книга „Парадоксикон“ од Томислав Османли ќе се одржи денеска напладне во паркот пред Културно-информативниот центар (КИЦ) во Скопје. Промоцијата, која ќе ја води проф. д-р Кристина Николовска, ќе се пренесува на Фејсбук страницата на КИЦ – Скопје. – Книгата што го носи необичниот наслов „Парадоксикон“, со поднаслов

Промоција на книгата „Парадоксикон“ од Томислав Османли

Промоција на книгата „Парадоксикон“ од Томислав Османли

Онлајн промоција на најновата прозна книга „Парадоксикон“ од Томислав Османли ќе се одржи денеска напладне во паркот пред Културно-информативниот центар (КИЦ) во Скопје. Промоцијата, која ќе ја води проф. д-р Кристина Николовска, ќе се пренесува на Фејсбук страницата на КИЦ – Скопје. – Книгата што го носи необичниот наслов „Парадоксикон“, со поднаслов

Промоција на книгата „Парадоксикон“ од Томислав Османли

Промоција на книгата „Парадоксикон“ од Томислав Османли

Онлајн промоција на најновата прозна книга „Парадоксикон“ од Томислав Османли ќе се одржи денеска напладне во паркот пред Културно-информативниот центар (КИЦ) во Скопје. Промоцијата, која ќе ја води проф. д-р Кристина Николовска, ќе се пренесува на Фејсбук страницата на КИЦ – Скопје. „Книгата што го носи необичниот наслов „Парадоксикон“, со поднаслов

Денеска напладне онлајн промоција на новата книга на Томислав Османли

Денеска напладне онлајн промоција на новата книга на Томислав Османли

Утре (вторник) на пладне во паркот пред Културно-информативниот центар во Скопје ќе се одржи онлајн промоција на најновата прозна книга „Парадоксикон“ од Томислав Османли. Книгата, која го привлече вниманието на книжевната јавност, ќе ја промовира Проф. Д-р Кристина Николовска. Книгата што го носи необичниот наслов Авторот на „Парадоксикон“ ги открива

Промоција на книгата „Парадоксикон“ од Томислав Османли

Промоција на книгата „Парадоксикон“ од Томислав Османли

Скопје, 7 јули 2020 () – Онлајн промоција на најновата прозна книга „Парадоксикон“ од Томислав Османли ќе се одржи денеска напладне во паркот пред Културно-информативниот центар (КИЦ) во Скопје. Промоцијата, која ќе ја води проф. д-р Кристина Николовска, ќе се пренесува на Фејсбук страницата на КИЦ – Скопје. – Книгата што го носи необичниот наслов

Oнлајн промоција на книгатa „Парадоксикон“ од Томислав Османли

Oнлајн промоција на книгатa „Парадоксикон“ од Томислав Османли

Утре на пладне во паркот пред Културно-информативниот центар во Скопје ќе се одржи онлајн промоција на најновата прозна книга „Парадоксикон“ од Томислав Османли. Книгата која до сега го сврте вниманието на книжевната јавност ќе ја промовира проф. д-р Кристина Николовска. Книгата што го носи необичниот наслов „Парадоксикон“, со поднаслов „фантазии,

Онлајн промоција на новата книга на Томислав Османли

Онлајн промоција на новата книга на Томислав Османли

Утре (вторник) на пладне во паркот пред Културно-информативниот центар во Скопје ќе се одржи онлајн промоција на најновата прозна книга „Парадоксикон“ од Томислав Османли. Книгата, која го привлече вниманието на книжевната јавност, ќе ја промовира Проф. Д-р Кристина Николовска. Книгата што го носи необичниот наслов „Парадоксикон“, со поднаслов „фантазии,