притисни ентер »

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Епл најверојатно ќе го ограничи производството на Ајфон 13 за 2021 година на 10 милиони телефони. Причина е тоа што и натаму има недостиг од чипови, што влијае на главниот производ на оваа компанија, според извори запознаени со ситуацијата, пренесува Блумберг. Според плановите, во последните три месеци од 2021 година, требаше да се произведат 90 милиони

Поради недостиг на чипови, намалено производството на iPhone 13

Поради недостиг на чипови, намалено производството на iPhone 13

41 Споделувања Share Tweet Вашингтон, 13 октомври 2021 (МИА) – Епл најверојатно ќе го ограничи производството на Ајфон 13 за 2021 година на 10 милиони телефони. Причина е тоа што и натаму има недостиг од чипови, што влијае на главниот производ на оваа компанија, според извори запознаени со ситуацијата, пренесува Блумберг. Според плановите, во последните

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Епл најверојатно ќе го ограничи производството на Ајфон 13 за 2021 година на 10 милиони телефони. Причина е тоа што и натаму има недостиг од чипови, што влијае на главниот производ на оваа компанија, според извори запознаени со ситуацијата, пренесува Блумберг. Според плановите, во последните три месеци од 2021 година, требаше да се произведат 90 милиони

Намалено производството на Ајфон 13, ова е причината

Намалено производството на Ајфон 13, ова е причината

Намалено производството на Ајфон 13, ова е причината Епл најверојатно ќе го ограничи производството на Ајфон 13 за 2021 година на 10 милиони телефони. Причина е тоа што и натаму има недостиг од чипови, што влијае на главниот производ на оваа компанија, според извори запознаени со ситуацијата, пренесува Блумберг. Според плановите, во последните три

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Епл најверојатно ќе го ограничи производството на Ајфон 13 за 2021 година на 10 милиони телефони. Причина е тоа што и натаму има недостиг од чипови, што влијае на главниот производ на оваа компанија, според извори запознаени со ситуацијата, пренесува Блумберг. Според плановите, во последните три месеци од 2021 година, требаше да се произведат 90 милиони

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Епл најверојатно ќе го ограничи производството на Ајфон 13 за 2021 година на 10 милиони телефони. Причина е тоа што и натаму има недостиг од чипови, што влијае на главниот производ на оваа компанија, според извори запознаени со ситуацијата, пренесува Блумберг. Според плановите, во последните три месеци од 2021 година, требаше да се произведат 90 милиони

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Епл најверојатно ќе го ограничи производството на Ајфон 13 за 2021 година на 10 милиони телефони. Причина е тоа што и натаму има недостиг од чипови, што влијае на главниот производ на оваа компанија, според извори запознаени со ситуацијата, пренесува Блумберг. Според плановите, во последните три месеци од 2021 година, требаше да се произведат 90 милиони

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Епл најверојатно ќе го ограничи производството на Ајфон 13 за 2021 година на 10 милиони телефони. Причина е тоа што и натаму има недостиг од чипови, што влијае на главниот производ на оваа компанија, според извори запознаени со ситуацијата, пренесува Блумберг. Според плановите, во последните три месеци од 2021 година, требаше да се произведат 90 милиони

Apple го намали производството на iPhone 13 поради недостаток на чипови

Apple го намали производството на iPhone 13 поради недостаток на чипови

. Тековната криза со чипови очигледно сега е доволно голема дури и да стигне до Apple - и овој пат не зборуваме за паметни часовници, туку за главната готовина крава на компанијата, iPhone. Според новиот извештај на Блумберг, Apple најверојатно ќе ги намали проектираните цели за производство на семејството iPhone 13 за 2021 година за дури 10 милиони

Apple го намалува производството на iPhone 13 поради недостиг на чипови

Apple го намалува производството на iPhone 13 поради недостиг на чипови

МОБИЛНИ , Тренди Apple го намалува производството на iPhone 13 поради недостиг на чипови 1 минута 0 0 Според најновите извештаи на Bloomberg, Apple најверојатно ќе го намали своето проектирано производство на телефони од iPhone 13 серијата во 2021 година за дури 10 милиони уреди. Причината за ова намалување на производството е продолжениот недостаток

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Поради недостиг на чипови, намалено производството на Ајфон 13

Епл најверојатно ќе го ограничи производството на Ајфон 13 за 2021 година на 10 милиони телефони. Причина е тоа што и натаму има недостиг од чипови, што влијае на главниот производ на оваа компанија, според извори запознаени со ситуацијата, пренесува Блумберг. Според плановите, во последните три месеци од 2021 година, требаше да се произведат

Apple го намалува производството на iPhone 13 поради недостиг на чипови

Apple го намалува производството на iPhone 13 поради недостиг на чипови

Според најновите извештаи на Bloomberg, Apple најверојатно ќе го намали своето проектирано производство на телефони од iPhone 13 серијата во 2021 година за дури 10 милиони уреди. Причината за ова намалување на производството е продолжениот недостаток на чипови, кои сега почнуваат да влијаат на најновата линија премиум смартфони на Apple, според извори