притисни ентер »

Вучиќ: Ѝ реков на ЕУ да ја заузда Приштина, ако не може, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ: Ѝ реков на ЕУ да ја заузда Приштина, ако не може, ние ќе го сториме тоа

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави денеска, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, дека му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се во можност – ние ќе ги зауздаме“, јави Бета. „Ми рекоа – работиме на тоа “, наведе

Вучиќ: Ѝ реков на ЕУ да ја заузда Приштина, ако не може, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ: Ѝ реков на ЕУ да ја заузда Приштина, ако не може, ние ќе го сториме тоа

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави денеска, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, дека му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се во можност – ние ќе ги зауздаме“, јави Бета. „Ми рекоа – работиме на тоа “, наведе

Вучиќ: Порачав ЕУ ДА ЈА „ЗАУЗДА“ ПРИШТИНА, ако не можат НИЕ ЌЕ ГО НАПРАВИМЕ ТОА

Вучиќ: Порачав ЕУ ДА ЈА „ЗАУЗДА“ ПРИШТИНА, ако не можат НИЕ ЌЕ ГО НАПРАВИМЕ ТОА

Српскиот претседател Александар Вучиќ по немирите во Косово, изјави дека му порачал на специјалниот претставник на ЕУ за преговори Белград -Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат“, ако не се тие во можност, Србија ќе го стори тоа. „Ми рекоа -„ работиме на тоа “, рече Вучиќ, истакнувајќи дека Приштина има поддршка од барем една западна земја, и

Вучиќ: Ѝ реков на ЕУ да ја заузда Приштина, ако не може, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ: Ѝ реков на ЕУ да ја заузда Приштина, ако не може, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ: Ѝ реков на ЕУ да ја заузда Приштина, ако не може, ние ќе го сториме тоа Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави денеска, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, дека му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се

Вучиќ: И реков на ЕУ да ја заузда Приштина, и ако не може, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ: И реков на ЕУ да ја заузда Приштина, и ако не може, ние ќе го сториме тоа

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави денеска, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, дека му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се во можност – ние ќе ги зауздаме“, јави Бета. „Ми рекоа – работиме на тоа “, наведе

Вучиќ: Ако ЕУ не ја “заузда” Приштина, Србија тоа ќе го направи

Вучиќ: Ако ЕУ не ја “заузда” Приштина, Србија тоа ќе го направи

Српскиот претседател Александар Вучиќ по немирите во Косово, изјави дека му порачал на специјалниот претставник на ЕУ за преговори Белград -Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат“, ако не се тие во можност, Србија ќе го стори тоа. „Ми рекоа -„ работиме на тоа “, рече Вучиќ, истакнувајќи дека Приштина има поддршка од барем една западна земја, и

Вучиќ: И реков на ЕУ да ја заузда Приштина, и ако не може, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ: И реков на ЕУ да ја заузда Приштина, и ако не може, ние ќе го сториме тоа

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави денеска, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, дека му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се во можност – ние ќе ги зауздаме“, јави Бета. „Ми рекоа – работиме на тоа “, наведе

Вучиќ: И реков на ЕУ да ја заузда Приштина, и ако не може, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ: И реков на ЕУ да ја заузда Приштина, и ако не може, ние ќе го сториме тоа

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави денеска, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, дека му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се во можност – ние ќе ги зауздаме“, јави Бета. „Ми рекоа – работиме на тоа “, наведе

АКО НЕМОЖЕ ЕУ НИЕ ЌЕ ЈА ЗАУЗДАМЕ ПРИШТИНА Вучиќ раскажа што му рекол на Лајчак

АКО НЕМОЖЕ ЕУ НИЕ ЌЕ ЈА ЗАУЗДАМЕ ПРИШТИНА Вучиќ раскажа што му рекол на Лајчак

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави денеска, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, дека му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се во можност – ние ќе ги зауздаме“, јави Бета. „Ми рекоа – работиме на тоа “, наведе

Вучиќ до ЕУ: Ако не ја „зaуздате“ Приштина, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ до ЕУ: Ако не ја „зaуздате“ Приштина, ние ќе го сториме тоа

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави денеска, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, дека му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се во можност – ние ќе ги зауздаме“, јави Бета. „Ми рекоа – работиме на тоа “, наведе

Вучиќ: Ѝ реков на ЕУ да ја заузда Приштина, а ако не може, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ: Ѝ реков на ЕУ да ја заузда Приштина, а ако не може, ние ќе го сториме тоа

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, денеска изјави дека, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се во можност – ние ќе ги зауздаме“, јави Бета. „Ми рекоа – работиме на тоа “, наведе

Вучиќ: И реков на ЕУ да ја заузда Приштина, и ако не може, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ: И реков на ЕУ да ја заузда Приштина, и ако не може, ние ќе го сториме тоа

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави денеска, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, дека му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се во можност – ние ќе ги зауздаме“, јави Бета. „Ми рекоа – работиме на тоа “, наведе

Даниел Сервер: Вучиќ веќе не седи на два стола, туку само на еден, свртен кон Русија и Кина

Даниел Сервер: Вучиќ веќе не седи на два стола, туку само на еден, свртен кон Русија и Кина

Експертот за Балканот вели дека Вашингтон и Брисел дека треба да се разбудат и да разберат дека исчезнаа надежите за Србија по падот на Милошевиќ и по подемот на Вучиќ Американскиот професор Даниел Сервер изјави дека стана јасно оти претседателот на Србија, Александар Вучиќ, повеќе не седи „на два стола “, туку на еден, свртен кон Русија и Кина. „Вучиќ

Вучиќ: И реков на ЕУ да ја заузда Приштина, ако не може, ние ќе го сториме тоа

Вучиќ: И реков на ЕУ да ја заузда Приштина, ако не може, ние ќе го сториме тоа

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, изјави денеска, за време на разговорите со Срби од Косово, во Рашка, дека му рекол на специјалниот претставник на Европската унија за преговорите меѓу Белград и Приштина, Мирослав Лајчак, да ја „зауздаат Приштина и ако тие не се во можност – ние ќе ги зауздаме”, јави Бета. „Ми рекоа – работиме на тоа “, наведе