притисни ентер »

Возач прегазил малолетна велосипедистка и избегал

Возач прегазил малолетна велосипедистка и избегал

Непознато патничко моторно возило вчера удрило во велосипед управуван од малолетничка од Скопје и го напуштил местото, соопшти МВР. Несреќата се случила вчера напладне во Скопје на крстосницата од улицата „Горно Лисиче“ и улицата „Горноврановска“. Малолетничката била пренесена во Градска општа болница Св.Наум Охридски, каде и била констатирана тешка

Возач прегазил малолетна велосипедистка и избегал

Возач прегазил малолетна велосипедистка и избегал

Непознато патничко моторно возило вчера удрило во велосипед управуван од малолетничка од Скопје и го напуштил местото, соопшти МВР. Несреќата се случила вчера напладне во Скопје на крстосницата од улицата „Горно Лисиче“ и улицата „Горноврановска“. Малолетничката била пренесена во Градска општа болница Св.Наум Охридски, каде и била констатирана тешка

Возач прегазил малолетна велосипедистка и избегал

Возач прегазил малолетна велосипедистка и избегал

Непознато патничко моторно возило вчера удрило во велосипед управуван од малолетничка од Скопје и го напуштил местото, соопшти МВР. Несреќата се случила вчера напладне во Скопје на крстосницата од улицата „Горно Лисиче“ и улицата „Горноврановска“. Малолетничката била пренесена во Градска општа болница Св.Наум Охридски, каде и била констатирана тешка

Возач прегазил малолетна велосипедистка и избегал

Возач прегазил малолетна велосипедистка и избегал

Непознато патничко моторно возило вчера удрило во велосипед управуван од малолетничка од Скопје и го напуштил местото, соопшти МВР. Несреќата се случила вчера напладне во Скопје на крстосницата од улицата „Горно Лисиче“ и улицата „Горноврановска“. Малолетничката била пренесена во Градска општа болница Св.Наум Охридски, каде и била констатирана тешка

Прегазено девојче на велосипед во Лисиче, возачот побегнал

Прегазено девојче на велосипед во Лисиче, возачот побегнал

Вчера во 14 ч. во Скопје на крстосницата од ул.„Горно Лисиче“ и ул.„Горноврановска“, се случила сообраќајна незгода во која засега непознато патничко моторно возило удрило во велосипед „Династи“, управуван од малолетничка од Скопје и го напуштил местото. Малолетничката била пренесена во Градска општа болница Св.Наум Охридски, каде и била констатирана

Малолетничка од Скопје тешко повредена- возачот што ја удрил избегал

Малолетничка од Скопје тешко повредена- возачот што ја удрил избегал

Малолетничка од Скопје тешко повредена- возачот што ја удрил избегал На крстосницата од улица „Горно Лисиче“ и улица „Горноврановска“ цо Скопје, вчера во 14 часот се случила сообраќајна незгода во која засега непознато патничко моторно возило удрило во велосипед „Династи“, управуван од малолетничка од Скопје и го напуштил местото. Малолетничката била

Со кола удрил девојче на велосипед и избегал

Со кола удрил девојче на велосипед и избегал

Вчера попладне. во Скопје на крстосницата од ул. „Горно Лисиче“ и ул.„Горноврановска“, се случила сообраќајна незгода во која засега непознато патничко моторно возило удрило во велосипед, управуван од малолетничка од Скопје и го напуштил местото. Малолетничката била пренесена во Градска општа болница Св.Наум Охридски, каде и била констатирана тешка

Прегазил малолетничка па ја оставил на улица во Скопје

Прегазил малолетничка па ја оставил на улица во Скопје

На крстосницата од улица „Горно Лисиче“ и улица „Горноврановска“ во Скопје, вчера во 14 часот се случила сообраќајна незгода во која засега непознато патничко моторно возило удрило во велосипед „Династи“, управуван од малолетничка од Скопје и го напуштил местото. Малолетничката била пренесена во Градска општа болница Св.Наум Охридски, каде и била констатирана

Loading..
Полицијата трага по возачот кој прегази дете во Лисиче

Полицијата трага по возачот кој прегази дете во Лисиче

Полицијата се уште го бара лицето кое вчера во 14 ч. во Скопје на крстосницата од ул.„Горно Лисиче“ и ул.„Горноврановска“ прегази малолетнича и побегна од местото на настанот. Сообраќајната незгода се случила од засега непознато лице кое со патничко моторно возило удрило во велосипед „Династи“, управуван од малолетничка од Скопје по што и возачот го

Прегазил малолетничка на велосипед и побегнал – полицијата трага по возачот

Прегазил малолетничка на велосипед и побегнал – полицијата трага по возачот

На 12.07.2019 во 14 часот во Скопје на крстосницата од улиците Горно Лисиче и Горноврановска, се случила сообраќајна незгода во која засега непознато патничко моторно возило удрило во велосипед „Династи“, управуван од малолетничка од Скопје и го напуштил местото. Малолетничката била пренесена во Градска општа болница Св.Наум Охридски, каде и била констатирана

Прегазил малолетничка на велосипед, па избегал

Прегазил малолетничка на велосипед, па избегал

На 12.07.2019 во 14 часот во Скопје на крстосницата од улиците Горно Лисиче и Горноврановска, се случила сообраќајна незгода во која засега непознато патничко моторно возило удрило во велосипед „Династи“, управуван од малолетничка од Скопје  и  го напуштил местото. Малолетничката била пренесена во Градска општа болница Св.Наум Охридски, каде и била