Домашен напиток за брзо топење на килограмите

Иако водата со краставици одамна е голем хит кај моделите ширум светот и истовремено важи за еден од најдобрите напитоци за детоксикација на организмот, здравствените придобивки од истата се навистина одлични. Ваквиот напиток се приготвува многу брзо и лесно, а сѐ што ви е потребно се два литра вода и неколку парчиња краставици со лушпа исечени на