Француските пожарникари и оваа година во секси календар по повод Денот на вљубените

Во чест на Денот на вљубените, веќе неколку години по ред, излегува секси календарот за 2020 со фотографии на уметникот Фред Гаудон. Претставници на една од најопасните професии – пожарникарството повторно ја покажаа својата сила и храброст но и нивната сексапилност. И овој пат во името на љубовта. Како и лани, така и оваа година француските пожарникари