притисни ентер »

Мојата мајка тоа тешко го поднесува, а особено братот: Емина Јаховиќ за емотивната врска, има и порака за разведените жени

Мојата мајка тоа тешко го поднесува, а особено братот: Емина Јаховиќ за емотивната врска, има и порака за разведените жени

Емина Јаховиќ прозборела за емотивниот живот, како и за оговарањата околу раскинувањето со својот дечко Садетин Сарон. “Сите во еден момент неможат машко, но мажите нас ни се заштита“, рекла Емина, па продолжила: “Јас никогаш никого не сум тужела, бидејќи тоа е фрлање пердуви во висина. Сите имаат право да пишуваат, ние си ја одбравме оваа професија,

Мојата мајка тоа тешко го поднесува, а особено братот: Емина Јаховиќ за емотивната врска, има и порака за разведените жени

Мојата мајка тоа тешко го поднесува, а особено братот: Емина Јаховиќ за емотивната врска, има и порака за разведените жени

Емина Јаховиќ прозборела за емотивниот живот, како и за оговарањата околу раскинувањето со својот дечко Садетин Сарон. “Сите во еден момент неможат машко, но мажите нас ни се заштита“, рекла Емина, па продолжила: “Јас никогаш никого не сум тужела, бидејќи тоа е фрлање пердуви во висина. Сите имаат право да пишуваат, ние си ја одбравме оваа професија,