МекЛарен го претстави својот најкомфорен модел (ВИДЕО)

МекЛарен вети дека ќе направи вистински метеж на пазарот , каде во нивната категодија се главни Ферари , Астон мартин и сличните модели. Новито ГТ е претставен денеска , а кон крајот на годината ќе бидат произведени првите автомобили. Моторот е со јачина од 628 Кс и 630 Нм со седумстепен рачен менувач. Од 0-100км/час сигнува за 3,2 секунди , додека