притисни ентер »

Жена од Крива Паланка измамена за 60.000 денари

Жена од Крива Паланка измамена за 60.000 денари

Во Полициската станица Крива Паланка, вчера попладне маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. – Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна незгода во Англија и побарало од неа 60.000 денари за да ја спаси од затвор. Според пријавеното, жената ги дала парите

Жена од Крива Паланка измамена за 60.000 денари

Жена од Крива Паланка измамена за 60.000 денари

Во Полициската станица Крива Паланка, вчера попладне маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. – Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна незгода во Англија и побарало од неа 60.000 денари за да ја спаси од затвор. Според пријавеното, жената ги дала парите

АЛО! ЌЕРКА ТИ НАПРАВИ СООБРАЌАЈКА, ДАЈ ПАРИ И СПАСИ ЈА ОД ЗАТВОР... Уште една жртва на дрските измамници

АЛО! ЌЕРКА ТИ НАПРАВИ СООБРАЌАЈКА, ДАЈ ПАРИ И СПАСИ ЈА ОД ЗАТВОР... Уште една жртва на дрските измамници

На дрските телефонски измами во кои наводно член на семејството направил сообраќајка, па за одредена сума може да се спаси од затворска казна, никако да им дојде крајот. Последната во низата се случила во текот на вчерашниот ден кога била измамена жена од Крива Паланка и и биле земени 60 000 денари. Имено, во текот на вчерашниот ден во 15: 55 часот

АЛО! ЌЕРКА ТИ НАПРАВИ СООБРАЌАЈКА, ДАЈ ПАРИ И СПАСИ ЈА ОД ЗАТВОР... Уште една жртва на дрските измамници

АЛО! ЌЕРКА ТИ НАПРАВИ СООБРАЌАЈКА, ДАЈ ПАРИ И СПАСИ ЈА ОД ЗАТВОР... Уште една жртва на дрските измамници

На дрските телефонски измами во кои наводно член на семејството направил сообраќајка, па за одредена сума може да се спаси од затворска казна, никако да им дојде крајот. Последната во низата се случила во текот на вчерашниот ден кога била измамена жена од Крива Паланка и и биле земени 60 000 денари. Имено, во текот на вчерашниот ден во 15: 55 часот

Ве лажат дека детето ви направило сообраќајка и бараат пари

Ве лажат дека детето ви направило сообраќајка и бараат пари

На 16.10.2020 во 15:55 часот во Полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна незгода во Англија и побарало од неа 60.000 денари за ја спаси од затвор. Според пријавеното, жената ги

Ќерка ти направи сообраќајка во Англија, нова измама во Македонија

Ќерка ти направи сообраќајка во Англија, нова измама во Македонија

Вчера во 15.55 часот во полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна незгода во Англија и побарало од неа 60.000 денари за да ја спаси од затвор. Според пријавеното, жената ги дала

Внимавајте, овие измами станаа чести: Ве лажат дека детето ви направило сообраќајка и бараат пари

Внимавајте, овие измами станаа чести: Ве лажат дека детето ви направило сообраќајка и бараат пари

Внимавајте, овие измами станаа чести: Ве лажат дека детето ви направило сообраќајка и бараат пари На 16.10.2020 во 15:55 часот во Полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила сообраќајна незгода

Измамена жена со наводна сообраќајка на нејзината ќерка

Измамена жена со наводна сообраќајка на нејзината ќерка

Жена од Крива Паланка била измамена и од неа биле изнудени 60.000 денари. Измамникот на телефон и соопштил дека нејзината ќерка направила сообраќајна несреќа. -Вчера во 15.55 часот во Полициската станица Крива Паланка , маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ

Измамена жена со наводна сообраќајка на нејзината мајка

Измамена жена со наводна сообраќајка на нејзината мајка

Жена од Крива Паланка била измамена и од неа биле изнудени 60.000 денари. Измамникот на телефон и соопштил дека нејзината ќерка направила сообраќајна несреќа. -Вчера во 15.55 часот во Полициската станица Крива Паланка , маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ

Внимавајте, овие измами станаа чести: Ве лажат дека детето имало несреќа и бараат пари

Внимавајте, овие измами станаа чести: Ве лажат дека детето имало несреќа и бараат пари

ИЗВОР Скопје24 | октомври 17, 2020 На 16.10.2020 во 15:55 часот во Полициската станица Крива Паланка, маж пријавил дека неговата мајка била измамена за сума од 60.000 денари. Според пријавеното, едно лице ѝ се јавило на телефон и ѝ кажало дека нејзината ќерка направила соо*раќајна незгода во Англија и побарало од неа 60.000 денари за ја спаси од затвор