притисни ентер »

Може ли ДУИ да извиси …

Може ли ДУИ да извиси …

27 Споделувања Share Tweet Кокетирањето со СИТЕ на политичката сцена ја претвораат во несигурен играч на кого не можат да му веруваат идните, потенцијални партнери ДУИ е партија што е најмногу на власт во Македонија. Според тоа или е најзаслужна, ако Македонија ја сметаме за успешна држава, или е највиновна за сите неуспеси, промашувања, и кризи низ

Може ли ДУИ да извиси!

Може ли ДУИ да извиси!

Кокетирањето со СИТЕ на политичката сцена ја претвораат во несигурен играч на кого не можат да му веруваат идните, потенцијални партнери ДУИ е партија што е најмногу на власт во Македонија. Според тоа или е најзаслужна, ако Македонија ја сметаме за успешна држава, или е највиновна за сите неуспеси, промашувања, и кризи низ кои поминува во изминативе