притисни ентер »

Бар, Улцињ и Сутоморе повеќе од 20 часа без струја

Бар, Улцињ и Сутоморе повеќе од 20 часа без струја

Жителите на Бар, Сутоморе и Улцињ и ова утро се без електрична енергија. Тие, како што пренесуваат тамошните медиуми, речиси дваесет часа се без електрична енергија. Прекинот на струја бил предизивикан од силните ветришта што ја зафатиле земјата и предизвикале дефект на далековод. Надлежните соопштиле дека проблемот со електричната енергија во овие

Бар, Улцињ и Сутоморе повеќе од дваесет часа се без струја

Бар, Улцињ и Сутоморе повеќе од дваесет часа се без струја

Жителите на Бар, Сутоморе и Улцињ и ова утро се без електрична енергија. Тие, како што пренесуваат тамошните медиуми скоро дваесет часа се без електрична енергија. Прекинот на струја бил предизивикан од силните ветришта кои ја зафатиле земјата, и предизвикале дефект на далековод. Надлежните соопштиле дека проблемот со електричната енергија во овие

Бар, Улцињ и Сутоморе повеќе од дваесет часа се без струја

Бар, Улцињ и Сутоморе повеќе од дваесет часа се без струја

Жителите на Бар, Сутоморе и Улцињ и ова утро се без електрична енергија. Тие, како што пренесуваат тамошните медиуми скоро дваесет часа се без електрична енергија. Прекинот на струја бил предизивикан од силните ветришта кои ја зафатиле земјата, и предизвикале дефект на далековод. Надлежните соопштиле дека проблемот со електричната енергија во овие

Бар, Улцињ и Сутоморе повеќе од дваесет часа се без струја

Бар, Улцињ и Сутоморе повеќе од дваесет часа се без струја

Жителите на Бар, Сутоморе и Улцињ и ова утро се без електрична енергија. Тие, како што пренесуваат тамошните медиуми скоро дваесет часа се без електрична енергија. Прекинот на струја бил предизивикан од силните ветришта кои ја зафатиле земјата, и предизвикале дефект на далековод. Надлежните соопштиле дека проблемот со електричната енергија во овие