притисни ентер »

Јапонија ја укина вонредната состојба

Јапонија ја укина вонредната состојба

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе најави дека се укинува вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус. Тој предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот. Јапонскиот премиер најави дека вкупниот износ на стимул за економијата

Јапонија ја укина вонредната состојба

Јапонија ја укина вонредната состојба

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе најави дека се укинува вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус. Тој предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот. Јапонскиот премиер најави дека вкупниот износ на стимул за економијата

Јапонија ја укина вонредната состојба

Јапонија ја укина вонредната состојба

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе најави дека се укинува вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус. Тој предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот. Јапонскиот премиер најави дека вкупниот износ на стимул за економијата

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе денеска најави дека вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус ќе биде укината во текот на денот, но предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот. . Абе зборуваше на прес-конференција,

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе денеска најави дека вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус ќе биде укината во текот на денот, но предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот. . Абе зборуваше на прес-конференција,

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе денеска најави дека вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус ќе биде укината во текот на денот, но предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот. . Абе зборуваше на прес-конференција,

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја Јапонскиот премиер Шинѕо Абе денеска најави дека вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус ќе биде укината во текот на денот, но предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку

Јапонија ја укина вонредната состојба во целата земја

Јапонија ја укина вонредната состојба во целата земја

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе најави дека вонредната состојба, што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на корона вирусот, ќе биде укината, но предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку почне ширење на вирусот. Абе се обрати откако неговата влада ги укина ограничувањата

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе денеска најави дека вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус ќе биде укината во текот на денот, но предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот. . Абе зборуваше на прес-конференција,

Премиерот Абе најави укинување на вонредната состојба во цела Јапонија

Премиерот Абе најави укинување на вонредната состојба во цела Јапонија

Фото: dw.com Јапонскиот премиер Шинѕо Абе најави дека вонредната состојба што беше во сила во Токио и во четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус ќе биде укината во текот на денот, но предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот. Абе објави дека вкупниот

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе денеска најави дека вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус ќе биде укината во текот на денот, но предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот.. Абе зборуваше на прес-конференција,

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Токио, 25 мај 2020 () – Јапонскиот премиер Шинѕо Абе денеска најави дека вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус ќе биде укината во текот на денот, но предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот. . Абе зборуваше

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонија ја укинува вонредната состојба во цела земја

Јапонскиот премиер Шинѕо Абе денеска најави дека вонредната состојба што беше во сила во Токио и четири други административни области од средината на мај поради пандемијата на коронавирус ќе биде укината во текот на денот, но предупреди за можноста за повторно воспоставување на ограничувања доколку се шири вирусот. . Абе зборуваше на прес-конференција,

Укината вонредната состојба во Јапонија

Укината вонредната состојба во Јапонија

Јапонскиот премиер Жинзо Абе, соопшти дека Владата ја укинува вонредната состојба во деловите на земјата каде што ја имаше, вклучувајќи го и Токио. „Имавме рестриктивни критериуми за да ја укинеме вонредната состојба. Проценивме дека критериумите се исполнети. Денеска ја укинуваме вонредната состојба во целата земја“, истакна Абе. Вонредната состојба