притисни ентер »

Апелација одлучува дали Спиро Ристовски ќе излезе од притвор

Апелација одлучува дали Спиро Ристовски ќе излезе од притвор

Апелацискиот суд деновиве треба да донесе одлука дали ќе ја прифати жалбата, односно дали поранешниот министер и висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Спиро Ристовски, ќе излезе од притвор. Се одлучува дали ќе може да се брани од слобода како осомничен за настаните во Собранието од 27-ми април. На јавна седница во Апелацискиот суд, Ристовски побара да му

СПИРО РИСТОВСКИ БАРА УКИНУВАЊЕ НА ПРИТВОРОТ: Немам намера да бегам јас сум семеен човек

СПИРО РИСТОВСКИ БАРА УКИНУВАЊЕ НА ПРИТВОРОТ: Немам намера да бегам јас сум семеен човек

Одлуката на Апелација по барањето на Ристовски ќе се знае деновиве. Поранешниот министер Спиро Ристовски бара да му се укине притворот и да се брани од слобода или притворот наместо во шутка да му се замени со куќен притвор. Ристовски е еден од осомничените за организацијата на упадот во Собранието на 27. април. – Немам намера да бегам ја сум семеен

Апелација одлучува дали Спиро Ристовски ќе излезе од притвор

Апелација одлучува дали Спиро Ристовски ќе излезе од притвор

Апелација одлучува дали Спиро Ристовски ќе излезе од притвор Апелацискиот суд деновиве треба да донесе одлука дали ќе ја прифати жалбата, односно дали поранешниот министер и висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Спиро Ристовски, ќе излезе од притвор. Се одлучува дали ќе може да се брани од слобода како осомничен за настаните во Собранието од 27-ми април

Апелација одлучува дали Спиро Ристовски ќе излезе од пpитвор

Апелација одлучува дали Спиро Ристовски ќе излезе од пpитвор

Апелацискиот суд деновиве треба да донесе одлука дали ќе ја прифати жалбата, односно дали поранешниот министер и висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Спиро Ристовски, ќе излезе од пpитвоp. Се одлучува дали ќе може да се бpани од слобода како оcомничен за настаните во Собранието од 27-ми април. На јавна седница во Апелацискиот суд, Ристовски побара да му

Спиро Ристовски бара од апелација да му го укине притворот

Спиро Ристовски бара од апелација да му го укине притворот

Спиро Ристовски бара од апелација да му го укине притворот Да се брани од слобода или барем во куќен притвор, побара ексминистерот Спиро Ристовски кој е еден од осомничените за организацијата на 27 април и три месеци е во притвор во Шутка. Во кусото обраќање ги уверуваше апелационите судии дека нема да злоупотреби доколку му биде укинат притворот.

Спиро Ристовски три месеци во Шутка - Бара Апелација да му го укине притворот

Спиро Ристовски три месеци во Шутка - Бара Апелација да му го укине притворот

Ексминистерот Спиро Ристовски кој е еден од осомничените за организацијата на упадот во Собранието на 27. април, побара да се брани од слобода или барем мерката притвор која три месеци ја издржува во затворот Шутка, да му се замени со куќен притвор. - “Немам намера да бегам ја сум семеен човек со деца што учат овде. Немам резервна варијанта. Моето

Спиро Ристовски бара да му се укине притворот

Спиро Ристовски бара да му се укине притворот

Поранешниот министер Спиро Ристовски бара да му се укине притворот и да се брани од слобода или притворот наместо во шутка да му се замени со куќен притвор. Ристовски е еден од осомничените за организацијата на упадот во Собранието на 27. април. – Немам намера да бегам ја сум семеен човек со деца што учат овде. Немам резервна варијанта. Моето целосно

Апелација одлучува дали Спиро Ристовски ќе излезе од притвор

Апелација одлучува дали Спиро Ристовски ќе излезе од притвор

Апелацискиот суд деновиве треба да донесе одлука дали ќе ја прифати жалбата, односно дали поранешниот министер и висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Спиро Ристовски, ќе излезе од притвор и ќе се брани од слобода како осомничен дека го организирал упадот во Собрание. На јавна седница во Апелацискиот суд, Ристовски побара да му биде укинат притворот или

Апелација деновиве ќе одлучи по жалбата на Ристовски за укинување на притворот

Апелација деновиве ќе одлучи по жалбата на Ристовски за укинување на притворот

Апелацискиот суд деновиве треба да донесе одлука дали ќе ја прифати жалбата, односно дали поранешниот министер и висок функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Спиро Ристовски, ќе излезе од притвор и ќе се брани од слобода како осомничен дека го организирал упадот во Собрание. На јавна седница во Апелацискиот суд, Ристовски побара да му биде укинат притворот или