притисни ентер »

(ВИДЕО) И ова се случи: Мајмун украл телефон, си правел „селфи“ и по два дена го вратил на сопственикот

(ВИДЕО) И ова се случи: Мајмун украл телефон, си правел „селфи“ и по два дена го вратил на сопственикот

Во Малезија, мајмун украл телефон и неколкупати си направил самослик… Закриѕ Роѕи (20), момчето сопственик на телефонот „се пофали“ со тоа на Тик-ток и ги објави сликите. По два дена, животното го вратило телефонот. Мајмунот го украл со знакче со јаболко од собата на момчето и во еден миг, се чини дека се обидел да го изеде. Something yang korang takkan

И ова се случи: Мајмун украл телефон, си правел „селфи“ и по два дена го вратил на сопственикот

И ова се случи: Мајмун украл телефон, си правел „селфи“ и по два дена го вратил на сопственикот

Во Малезија, мајмун украл телефон и неколкупати си направил самослик… Закриѕ Роѕи (20), момчето сопственик на телефонот „се пофали“ со тоа на Тик-ток и ги објави сликите. По два дена, животното го вратило телефонот. Мајмунот го украл со знакче со јаболко од собата на момчето и во еден миг, се чини дека се обидел да го изеде. Something yang korang takkan

И ова сеслучи: Мајмун украл телефон, си правел „селфи“ и по два дена го вратил на сопственикот

И ова сеслучи: Мајмун украл телефон, си правел „селфи“ и по два дена го вратил на сопственикот

Во Малезија, мајмун украл телефон и неколкупати си направил самослик… Закриѕ Роѕи (20), момчето сопственик на телефонот „се пофали“ со тоа на Тик-ток и ги објави сликите. По два дена, животното го вратило телефонот. Мајмунот го украл со знакче со јаболко од собата на момчето и во еден миг, се чини дека се обидел да го изеде. Something yang korang takkan