притисни ентер »

Видете каков „ѕвер“ вози Алекс Фергусон (фото)

Видете каков „ѕвер“ вози Алекс Фергусон (фото)

Легендарниот тренер на Манчестер Јунајтед, Сер Алекс Фергусон ужива во заслуѓената пензија и вози вистински ѕвер. 78-годишниот Ферги деновиве беше „уловен“ на бензиска станица како полни гориво во неговиот луксузен Мерцедес Бенз. Исто така, се забележува дека легендарниот Фергусон носи маска и ги почитува мерките. Да потсетиме, тој имаше мозочен удар

Со маска на лицето, Сер Алекс се појави со својот „ѕвер“ (ФОТО)

Со маска на лицето, Сер Алекс се појави со својот „ѕвер“ (ФОТО)

Сер Алекс Фергусон, веројатно еден од најдобрите тренери во историјата на фудбалот, легендата на Манчестер Јунајтед покажува како треба еден човек да се однесува за време на Ковид-19. Познат беше како строг тренер кој бараше челична дисциплина, а сега и самиот се придржува до мерките кога станува збор за коронавирусот. Нема што, совесен е Шкотот, кој

Со маска на лицето, Сер Алекс се појави со својот „ѕвер“ (ФОТО)

Со маска на лицето, Сер Алекс се појави со својот „ѕвер“ (ФОТО)

Сер Алекс Фергусон, веројатно еден од најдобрите тренери во историјата на фудбалот, легендата на Манчестер Јунајтед покажува како треба еден човек да се однесува за време на Ковид-19. Познат беше како строг тренер кој бараше челична дисциплина, а сега и самиот се придржува до мерките кога станува збор за коронавирусот. Нема што, совесен е Шкотот, кој

Со маска на лицето, Сер Алекс се појави со својот „ѕвер“ (ФОТО)

Со маска на лицето, Сер Алекс се појави со својот „ѕвер“ (ФОТО)

Сер Алекс Фергусон, веројатно еден од најдобрите тренери во историјата на фудбалот, легендата на Манчестер Јунајтед покажува како треба еден човек да се однесува за време на Ковид-19. Познат беше како строг тренер кој бараше челична дисциплина, а сега и самиот се придржува до мерките кога станува збор за коронавирусот. Нема што, совесен е Шкотот, кој