притисни ентер »

За 1,2 милиони евра ја продала невиноста преку интернет на бизнисмен од Германија

За 1,2 милиони евра ја продала невиноста преку интернет на бизнисмен од Германија

Деветнаесегодишната Екатерина, која неодамна ја продала својата невиност за 1,2 милиони евра преку популарната интернет страница „Синдарела Ескорт“, прозборе за причините зошто го направила тоа. На страницата се појавила под името Катја, а потеклото и` е од североисточна Украина, иако моментално живее во САД. Дека е невина потврдил и доктор, а за невиноста

За 1,2 милиони евра ја продала невиноста преку интернет на бизнисмен од Германија

За 1,2 милиони евра ја продала невиноста преку интернет на бизнисмен од Германија

Деветнаесегодишната Екатерина, која неодамна ја продала својата невиност за 1,2 милиони евра преку популарната интернет страница „Синдарела Ескорт“, прозборе за причините зошто го направила тоа. На страницата се појавила под името Катја, а потеклото и` е од североисточна Украина, иако моментално живее во САД. Дека е невина потврдил и доктор, а за невиноста

За 1,2 милиони евра ја продала невиноста преку интернет на бизнисмен од Германија

За 1,2 милиони евра ја продала невиноста преку интернет на бизнисмен од Германија

Деветнаесегодишната Екатерина, која неодамна ја продала својата невиност за 1,2 милиони евра преку популарната интернет страница „Синдарела Ескорт“, прозборе за причините зошто го направила тоа. На страницата се појавила под името Катја, а потеклото и` е од североисточна Украина, иако моментално живее во САД. Дека е невина потврдил и доктор, а за невиноста