притисни ентер »

Нема бегање, предупредува СЗО: опасната индиска мутација ќе се прошири низ цела Европа

Нема бегање, предупредува СЗО: опасната индиска мутација ќе се прошири низ цела Европа

Светската здравствена организација (СЗО) предвидува дека индиската мутација на коронавирусот ќе се прошири низ цела Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред сѐ затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред се затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и

Нема бегање, предупредува СЗО: опасната индиска мутација ќе се прошири низ цела Европа

Нема бегање, предупредува СЗО: опасната индиска мутација ќе се прошири низ цела Европа

Светската здравствена организација (СЗО) предвидува дека индиската мутација на коронавирусот ќе се прошири низ цела Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред сѐ затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може

СЗО АЛАРМИРА: Индиската мутација ќе се прошири низ цела Европа – може да зарази дури и луѓе со јак имунитет

СЗО АЛАРМИРА: Индиската мутација ќе се прошири низ цела Европа – може да зарази дури и луѓе со јак имунитет

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред се затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и

Може да зарази и луѓе со јак имунитет: Опасната индиска мутација на коронавирус ќе се прошири низ Европа

Може да зарази и луѓе со јак имунитет: Опасната индиска мутација на коронавирус ќе се прошири низ Европа

Може да зарази и луѓе со јак имунитет: Опасната индиска мутација на коронавирус ќе се прошири низ Европа Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна

СЗО АЛАРМИРА: Индиската мутација ќе се прошири низ цела Европа – може да зарази дури и луѓе со јак имунитет

СЗО АЛАРМИРА: Индиската мутација ќе се прошири низ цела Европа – може да зарази дури и луѓе со јак имунитет

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред се затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и

СЗО: Индискиот мутант ќе се прошри низ Европа – поопасен е и позаразен и за тие со јак имунитет!

СЗО: Индискиот мутант ќе се прошри низ Европа – поопасен е и позаразен и за тие со јак имунитет!

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред се затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и

СЗО ЗА ИНДИСКИОТ СОЈ:  Toj може да зарази дури и луѓе со јак имунитет

СЗО ЗА ИНДИСКИОТ СОЈ: Toj може да зарази дури и луѓе со јак имунитет

Индискиот сој  на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа. За ова предупреди Светската здравствена организација (СЗО).  Ше фот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге вели дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост. Таа е поопасна, позаразна и може да зарази дури и луѓе со јак имунитет. Клуге ги

СЗО предупредува: индискиот сој може да ја покоси Европа

СЗО предупредува: индискиот сој може да ја покоси Европа

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред се затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред се затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред се затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред се затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред се затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и

СЗО: Опасната индиска мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

СЗО: Опасната индиска мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост,  затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и луѓе со

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

СЗО: Индиската мутација на коронавирус ќе се прошири низ цела Европа

Светската здравствена организација предвидува ширење на индиската мутација на коронавирусот низ Европа, изјави шефот на регионалната канцеларија на СЗО за Европа, Ханс Клуге. СЗО нагласува дека моментно оваа варијанта на вирусот предизвикува најсериозна загриженост, пред се затоа што индиската мутација е поопасна, позаразна и може да зарази дури и