притисни ентер »

Колемишевски: Растот на берзата е уште една потврда за успешните економски политики на СДСМ

Колемишевски: Растот на берзата е уште една потврда за успешните економски политики на СДСМ

Огледало на една економија, а и вистинско вреднување на резултатите на компаниите, претставуваат берзите за тргување со хартии од вредност истакна на денешната прес конференција Кирил Колемишевски, претседател на Комисија за економија на СДСМ. „Доколку ги погледнеме транспарентноста во работењето на компаниите, условите во кои ги извршуваат своите

Колемишевски: Македонската економија е на прав пат

Колемишевски: Македонската економија е на прав пат

Доколку ги погледнеме транспарентноста во работењето на компаниите, условите во кои ги извршуваат своите деловни активности и нивните резултати прикажани на македонската берза, можеме со сигурност да утврдиме дека македонската економија е на прав пат. Фармацевтскиот сектор во 2018 година имал раст на приходи од 8% во споредба со 2017 година, а над

Колемишевски: Економијата е на прав пат

Колемишевски: Економијата е на прав пат

Прес конференција, Кирил Колемишевски, претседател на Комисија за економија на СДСМ Огледало на една економија, а и вистинско вреднување на резултатите на компаниите, претставуваат берзите за тргување со хартии од вредност. Доколку ги погледнеме транспарентноста во работењето на компаниите, условите во кои ги извршуваат своите деловни активности и

Колемишевски: Растот на берзата е уште една потврда за успешните економски политики на СДСМ

Колемишевски: Растот на берзата е уште една потврда за успешните економски политики на СДСМ

Огледало на една економија, а и вистинско вреднување на резултатите на компаниите, претставуваат берзите за тргување со хартии од вредност истакна на денешната прес конференција Кирил Колемишевски, претседател на Комисија за економија на СДСМ. Доколку ги погледнеме транспарентноста во работењето на компаниите, условите во кои ги извршуваат своите деловни

Кирил Колемишевски: Растот на Берзата е уште една потврда за успешните економски политики на СДСМ

Кирил Колемишевски: Растот на Берзата е уште една потврда за успешните економски политики на СДСМ

Огледало на една економија, а и вистинско вреднување на резултатите на компаниите, претставуваат берзите за тргување со хартии од вредност. Доколку ги погледнеме транспарентноста во работењето на компаниите, условите во кои ги извршуваат своите деловни активности и нивните резултати прикажани на македонската берза, можеме со сигурност да утврдиме дека