притисни ентер »

Oпштина Бутел со градежни активности во училиштата

Oпштина Бутел со градежни активности во училиштата

Во ОУ ,,Петар Здравковски Пенко,, за време на зимскиот распуст, се реновира вториот кат во училиштето. Како што информираше градоначалникот Велимир Смилевски во улилиштето се менуваат 22 врати на училниците и кабинетите, се реновира и главниот влез во училиштето каде што се поставува нов бетон со површина од 400 м2. Смилевски додаде дека активностите