притисни ентер »

Бачев неосновано сака да привлече внимание кое не го заслужува, велат од „Цивил“

Бачев неосновано сака да привлече внимание кое не го заслужува, велат од „Цивил“

Наводите на партијата Единствена Македонија се потполно невистинити и злонамерни, велат од невладиното национално граѓанско здружение ЦИВИЛ, како реакција на соопштението на партијата во врска со конференцијата насловена „Македонски перспективи: Како до Европа?“. „Точно е дека за време на паузата, Бачев побара збор преку ред и побара да говори повеќе

Бачев неосновано сака да привлече внимание кое не го заслужува, велат од „Цивил“

Бачев неосновано сака да привлече внимание кое не го заслужува, велат од „Цивил“

Наводите на партијата Единствена Македонија се потполно невистинити и злонамерни, велат од невладиното национално граѓанско здружение ЦИВИЛ, како реакција на соопштението на партијата во врска со конференцијата насловена „Македонски перспективи: Како до Европа?“. „Точно е дека за време на паузата, Бачев побара збор преку ред и побара да говори повеќе

Демант од ЦИВИЛ: Бачев измислува!

Демант од ЦИВИЛ: Бачев измислува!

Наводите во соопштението на партијата Единствена Македонија се потполно невистинити и злонамерни. Премиерот Зоран Заев ја прифати поканата да биде еден од говорниците на конференцијата „Македонски перспективи: Како до Европа?“, како и секогаш, без ниедно дополнително прашање, а да не говориме за некакви условувања. Според агендата, на конференцијата

Цивил: Бачев побара збор, но за време на паузата исчезна

Цивил: Бачев побара збор, но за време на паузата исчезна

Цивил реагира на соопштението на Единствена Македонија за денешната конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“. „Наводите во соопштението на партијата Единствена Македонија се потполно невистинити и злонамерни. Премиерот Зоран Заев ја прифати поканата да биде еден од говорниците на конференцијата „Македонски перспективи: Како до Европа

Конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“

Конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“

„Македонски перспективи: Како до Европа?“ е темата на конференцијата што денеска во Скопје ќе се одржи во организација на Цивил - Центарот за слобода и Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС). Како што најавуваат организаторите, на конференцијата треба да се обратат премиерот Зоран Заев, повеќе амбасадори на земји членки на ЕУ, партиски лидери,

Конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“

Конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“

„Македонски перспективи: Како до Европа?“ е темата на конференцијата што денеска во Скопје ќе се одржи во организација на Цивил – Центарот за слобода и Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС). Како што најавуваат организаторите, на конференцијата треба да се обратат премиерот Зоран Заев, повеќе амбасадори на земји членки на ЕУ, партиски лидери,

Конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“

Конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“

– „Македонски перспективи: Како до Европа?“ е темата на конференцијата што денеска во Скопје ќе се одржи во организација на Цивил – Центарот за слобода и Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС). Како што најавуваат организаторите, на конференцијата треба да се обратат премиерот Зоран Заев, повеќе амбасадори на земји членки на ЕУ, партиски

Конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“

Конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“

Скопје, 4 јули 2018 (МИА) - „Македонски перспективи: Како до Европа?“ е темата на конференцијата што денеска во Скопје ќе се одржи во организација на Цивил - Центарот за слобода и Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС). Како што најавуваат организаторите, на конференцијата треба да се обратат премиерот Зоран Заев, повеќе амбасадори на земји

Конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“

Конференција „Македонски перспективи: Како до Европа?“

„Македонски перспективи: Како до Европа?“ е темата на конференцијата што денеска во Скопје ќе се одржи во организација на Цивил – Центарот за слобода и Македонски центар за меѓународна соработка (МЦМС). Како што најавуваат организаторите, на конференцијата треба да се обратат премиерот Зоран Заев, повеќе амбасадори на земји членки на ЕУ, партиски лидери,