притисни ентер »

Родителите ја откриле причината

Родителите ја откриле причината

Брачниот пар Бенџамин и Хоуп ја ангажирале 22-годишната Алексис Кан како дадилка за нивниот седуммесечен син Фин. Родителите од Јужна Каролина ги презеле сите подготвителни чекори. Кан изгледаше како совршен избор. Сепак, тие забележале дека нивното куче Килијан започнало да се однесува исклучително заштитно кон Фин, особено кога Кан дошла во куќата

Видео: Зошто кучето  „ ја мразело“ беби ситерката?

Видео: Зошто кучето „ ја мразело“ беби ситерката?

Брачниот пар Бенџамин и Хоуп ја ангажирале 22-годишната Алексис Кан како дадилка за нивниот седуммесечен син Фин. Родителите од Јужна Каролина ги презеле сите подготвителни чекори. Кан изгледаше како совршен избор. Сепак, тие забележале дека нивното куче Килијан започнало да се однесува исклучително заштитно кон Фин, особено кога Кан дошла во куќата