Летото е тука за повторно будење на страстите

Проблемите што привремено ги мачат љубовните парови се недоразбирања, недостаток на страсти, малку нежности... Затоа е летото тука, со цел да се разбуди доброто кај љубовните двојки. Времето на годишни одмори, е период кога сите се опуштаат се намалува нервозата и стресот и сите се претвараат во она што се вистински. Заедничкото пливање во вода ве