притисни ентер »

Сламена чанта ќе биде шик ова лето

Сламена чанта ќе биде шик ова лето

Плетена сламена чанта ќе биде шик ова лето. Таа веќе е популарна од минатата сезона, но се чини дека девојките и ова лето не можат да ја заборават. Може да ја комбинирате со се, но одлично ќе оди со цветно фустанче со копчиња и тропски принт како совршена најава за топлите летни денови. Еден од моделите за чанта за која ќе се решите, нека биде во кружна

Сламена чанта ќе биде шик ова лето

Сламена чанта ќе биде шик ова лето

Плетена сламена чанта ќе биде шик ова лето. Таа веќе е популарна од минатата сезона, но се чини дека девојките и ова лето не можат да ја заборават. Може да ја комбинирате со се, но одлично ќе оди со цветно фустанче со копчиња и тропски принт како совршена најава за топлите летни денови. Еден од моделите за чанта за која ќе се решите, нека биде во кружна

Must have: Сламена чанта за лежерни летни комбинации

Must have: Сламена чанта за лежерни летни комбинации

Иако времето деновиве постојано е облачно и врнежливо, тоа не значи дека не треба да го повикаме летото со препознатливи летни стилски парчиња. Она што сакаме денеска да ви го претставиме е оваа шик плетена сламена чанта која беше вистински популарна минатата сезона, но се чини дека девојките не можат да ја заборават. Како што беше случај минатата