притисни ентер »

Во болница во Дебар донесено повредено лице на територија на Албанија

Во болница во Дебар донесено повредено лице на територија на Албанија

Во Полициската станица Дебар синоќа во 23:45 часот било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија, со патничко моторно возило „Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. Како што информира Министерството за внатрешни

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Доцна синоќа во болницата во Дебар бил донесен државјанин на Албанија со повреди во пределот на левата рака и лицето. Повредениот го донеле две лица исто така од Р.Албанија. Малку подоцна, едниот од нив дошол во Полициската станица Дебар и изјавил дека во несреќен случај на територијата на Р.Албанија, Е.М. се здобил со повреди од ловечко оружје во

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Доцна синоќа во болницата во Дебар бил донесен државјанин на Албанија со повреди во пределот на левата рака и лицето. Повредениот го донеле две лица исто така од Р.Албанија. Малку подоцна, едниот од нив дошол во Полициската станица Дебар и изјавил дека во несреќен случај на територијата на Р.Албанија, Е.М. се здобил со повреди од ловечко оружје во

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Повреден ловџија од Албанија го донеле во дебарската болница

Доцна синоќа во болницата во Дебар бил донесен државјанин на Албанија со повреди во пределот на левата рака и лицето. Повредениот го донеле две лица исто така од Р.Албанија. Малку подоцна, едниот од нив дошол во Полициската станица Дебар и изјавил дека во несреќен случај на територијата на Р.Албанија, Е.М. се здобил со повреди од ловечко оружје во

Маж се здобил со повреди од ловечко оружје во Албанија, донесен на лекување во Дебар

Маж се здобил со повреди од ловечко оружје во Албанија, донесен на лекување во Дебар

Во Полициската станица Дебар синоќа во 23:45 часот било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија, со патничко моторно возило „Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. Како што информира Министерството за внатрешни

Се здобил со повреди од оружје па преку границата со Албанија го донеле веднаш во најблиската болница во Македонија- еве ги деталите

Се здобил со повреди од оружје па преку границата со Албанија го донеле веднаш во најблиската болница во Македонија- еве ги деталите

Се здобил со повреди од оружје па преку границата со Албанија го донеле веднаш во најблиската болница во Македонија- еве ги деталите На 12.08.2019 во 23,45 часот во Полициската станица Дебар било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Р.Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш

Во болница во Дебар донесено повредено лице на територија на Албанија

Во болница во Дебар донесено повредено лице на територија на Албанија

Во Полициската станица Дебар синоќа во 23:45 часот било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија, со патничко моторно возило „Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. Како што информира Министерството за внатрешни

Албанец повреден од ловечка пушка хоспитализиран во болница во Дебар

Албанец повреден од ловечка пушка хоспитализиран во болница во Дебар

Во Полициската станица Дебар синоќа во 23:45 часот било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија, со патничко моторно возило „Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. Како што информира Министерството за внатрешни

Ранет со ловечко оружје - Преку границата со Албанија го донеле во Македонија

Ранет со ловечко оружје - Преку границата со Албанија го донеле во Македонија

Албанец бил донесен во болница во Дебар со повреди на раката и лицето кои ги здобил од ловечко оружје. Полицијата денеска информира дека 15 минути пред полноќ во Полициската станица Дебар било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата

Ловџија ранет во Албанија донесен во дебарската болница

Ловџија ранет во Албанија донесен во дебарската болница

Во понеделникот, во 23.45 часот во Полициската станица Дебар било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија со патничко моторно возило „опел фронтера“ со албански национални ознаки. Во Полициската станица Дебар С.Х.

Го упукале в лице со ловечка пушка во Албанија, го лекуваат во дебарска болница

Го упукале в лице со ловечка пушка во Албанија, го лекуваат во дебарска болница

Во Полициската станица Дебар синоќа во 23:45 часот било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Албанија, со патничко моторно возило „Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. Како што информира Министерството за внатрешни

СЕ CAMОПОВРЕДИЛ СО OPУЖJE ВО АЛБАНИЈА: Албанец ја преминал границата и побарал помош во Дебар откако се повpeдил со лoвечко opyжје

СЕ CAMОПОВРЕДИЛ СО OPУЖJE ВО АЛБАНИЈА: Албанец ја преминал границата и побарал помош во Дебар откако се повpeдил со лoвечко opyжје

На 12.08.2019 во 23,45 часот во Полициската станица Дебар било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Р.Албанија, со повpeди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Р.Албанија со патничко моторно возило „Опел фронтера“ со албански национални ознаки. На 13.08.2019 околу 00,40 часот во

Албански ловџии упукале колега, па го донеле на лекување во Дебар

Албански ловџии упукале колега, па го донеле на лекување во Дебар

На 12.08.2019 во 23,45 часот во Полициската станица Дебар било пријавено дека во Општата болница во Дебар бил донесен Е.М. од Р.Албанија, со повреди во пределот на левата рака и лицето. Е.М. бил донесен од С.Х. и Е.Ш. и двајцата од Р.Албанија со патничко моторно возило ,,Опел фронтера’’ со албански национални ознаки. На 13.08.2019 околу 00,40 часот