притисни ентер »

Мицкоски тврди дека владините уредби се за предизборен поткуп

Мицкоски тврди дека владините уредби се за предизборен поткуп

Embedded video for Мицкоски тврди дека владините уредби се за предизборен поткуп Класична изборна измама и обид за предизборен поткуп на граѓаните е последниот сет мерки кој го најави Владата, тврди шефот на најголемата опозициска партија. Тој денеска на прес конфернеција констатираше дека со првите два пакети на мерки, Владата потфрлила бидејќи не

Наредната недела ќе почне носењето на уредбите за третиот сет мерки, најави Спасовски

Наредната недела ќе почне носењето на уредбите за третиот сет мерки, најави Спасовски

Наредната недела ќе почне носењето на првите уредби за третиот сет економски мерки, најави денеска премиерот Оливер Спасовски. – Како ќе се носи уредбата, така ќе им се објасни на граѓаните. Граѓаните треба да бидат спокојни, тоа што е ставено во уредбите, ќе знаат точно на кој начин ќе може да го искористат. Тоа ќе биде најлесен начин за да ги искористат

Мицкоски: Економијата оди надоле, мерките се изборна измама

Мицкоски: Економијата оди надоле, мерките се изборна измама

„Покрај серија на прес конференции на власта за тоа како добро се живее и колку многу се помага на економијата, во реалноста имаме вистински хаос од проблеми, беспарица и тежок живот.Тоа што лошо се менаџира кризата со корона е голем проблем. Но, подеднакво лошо дури и многу хаотично е во економијата“, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан

Мицкоски: Економијата оди надоле, мерките се изборна измама

Мицкоски: Економијата оди надоле, мерките се изборна измама

„Покрај серија на прес конференции на власта за тоа како добро се живее и колку многу се помага на економијата, во реалноста имаме вистински хаос од проблеми, беспарица и тежок живот.Тоа што лошо се менаџира кризата со корона е голем проблем. Но, подеднакво лошо дури и многу хаотично е во економијата“, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан

Мицкоски: Избори не може да има до 30 јули, ако Владата сака да исполни дел од мерките од вториот и третиот сет

Мицкоски: Избори не може да има до 30 јули, ако Владата сака да исполни дел од мерките од вториот и третиот сет

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицскоски денеска на прес-конференција предупреди дека дел од антикризните мерките од вториот и од третиот сет нема да можат да бидат реализирани доколку не биде продолжена вонредната состојба на 30 мај бидејќи потоа стапува во сила членот 8а од Изборниот законик, и сите вонредни исплаќања се кривично дело

МИЦКОСКИ: НЕМА БЕНЕФИТ ОД ТРИТЕ ВЛАДИНИ ПАКЕТИ, освен за пи-ар немаат никаква корисна функција

МИЦКОСКИ: НЕМА БЕНЕФИТ ОД ТРИТЕ ВЛАДИНИ ПАКЕТИ, освен за пи-ар немаат никаква корисна функција

Покрај серија на прес конференции на власта за тоа како добро се живее и колку многу се помага на економијата, во реалноста имаме вистински хаос од проблеми, беспарица и тежок живот. Тоа што лошо се менаџира кризата со корона е голем проблем. Но, подеднакво лошо дури и многу хаотично е во економијата.  Имаме три пакети на мерки и многу пластично можат

Мицкоски: Економијата оди надоле, мерките се изборна измама

Мицкоски: Економијата оди надоле, мерките се изборна измама

„Покрај серија на прес конференции на власта за тоа како добро се живее и колку многу се помага на економијата, во реалноста имаме вистински хаос од проблеми, беспарица и тежок живот.Тоа што лошо се менаџира кризата со корона е голем проблем. Но, подеднакво лошо дури и многу хаотично е во економијата“, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан

МИЦКОСКИ: НЕМА БЕНЕФИТ ОД ТРИТЕ ВЛАДИНИ ПАКЕТИ, освен за пи-ар немаат никаква корисна функција

МИЦКОСКИ: НЕМА БЕНЕФИТ ОД ТРИТЕ ВЛАДИНИ ПАКЕТИ, освен за пи-ар немаат никаква корисна функција

Покрај серија на прес конференции на власта за тоа како добро се живее и колку многу се помага на економијата, во реалноста имаме вистински хаос од проблеми, беспарица и тежок живот. Тоа што лошо се менаџира кризата со корона е голем проблем. Но, подеднакво лошо дури и многу хаотично е во економијата.  Имаме три пакети на мерки и многу пластично можат

Мицкоски: Економијата оди надоле, мерките се изборна измама

Мицкоски: Економијата оди надоле, мерките се изборна измама

Покрај серија на прес конференции на власта за тоа како добро се живее и колку многу се помага на економијата, во реалноста имаме вистински хаос од проблеми, беспарица и тежок живот.Тоа што лошо се менаџира кризата со корона е голем проблем. Но, подеднакво лошо дури и многу хаотично е во економијата, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Мицкоски: Избори не може да има до 30 јули, ако Владата сака да исполни дел од мерките од вториот и третиот сет

Мицкоски: Избори не може да има до 30 јули, ако Владата сака да исполни дел од мерките од вториот и третиот сет

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицскоски денеска на прес-конференција предупреди дека дел од антикризните мерките од вториот и од третиот сет нема да можат да бидат реализирани доколку не биде продолжена вонредната состојба на 30 мај бидејќи потоа стапува во сила членот 8а од Изборниот законик, и сите вонредни исплаќања се кривично дело

Мицкоски: Економијата оди надоле затоа што имаме опасна неспособност на владата на Заев и Спасовски

Мицкоски: Економијата оди надоле затоа што имаме опасна неспособност на владата на Заев и Спасовски

Мицкоски: Економијата оди надоле затоа што имаме опасна неспособност на владата на Заев и Спасовски Покрај серија на прес конференции на власта за тоа како добро се живее и колку многу се помага на економијата, во реалноста имаме вистински хаос од проблеми, беспарица и тежок живот. Тоа што лошо се менаџира кризата со корона е голем проблем. Но, подеднакво

Мицкоски: Економијата оди надоле, мерките се изборна измама

Мицкоски: Економијата оди надоле, мерките се изборна измама

Покрај серија на прес конференции на власта за тоа како добро се живее и колку многу се помага на економијата, во реалноста имаме вистински хаос од проблеми, беспарица и тежок живот.Тоа што лошо се менаџира кризата со корона е голем проблем. Но, подеднакво лошо дури и многу хаотично е во економијата, изјави претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

МИЦКОСКИ: Избори не може да има до 30 јули ако Владата е чесна во ветувањата што ги даде

МИЦКОСКИ: Избори не може да има до 30 јули ако Владата е чесна во ветувањата што ги даде

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицскоски денеска на прес-конференција предупреди дека дел од антикризните мерките од вториот и од третиот сет нема да можат да бидат реализирани доколку не биде продолжена вонредната состојба на 30 мај бидејќи потоа стапува во сила членот 8а од Изборниот законик, и сите вонредни исплаќања се кривично дело

Мицкоски: Избори не може да има до 30 јули, ако Владата сака да исполни дел од мерките

Мицкоски: Избори не може да има до 30 јули, ако Владата сака да исполни дел од мерките

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицскоски на денешната прес-конференција предупреди дека дел од владините антикризни мерки од вториот и од третиот сет на нема да може да се реализираат доколку на 30 мај не биде продолжена вонредната состојба, бидејќи, како што рече, потоа стапува во сила членот 8а од Изборниот законик и сите вонредни

Мицкоски: Ако Владата сака да исполни дел од мерките од вториот и третиот сет, избори не може да има до 30 јули

Мицкоски: Ако Владата сака да исполни дел од мерките од вториот и третиот сет, избори не може да има до 30 јули

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицскоски денеска на прес-конференција предупреди дека дел од антикризните мерките од вториот и од третиот сет нема да можат да бидат реализирани доколку не биде продолжена вонредната состојба на 30 мај бидејќи потоа стапува во сила членот 8а од Изборниот законик, и сите вонредни исплаќања се кривично дело

Мицкоски: Избори не може да има до 30 јули, ако Владата сака да исполни дел од мерките од вториот и третиот сет

Мицкоски: Избори не може да има до 30 јули, ако Владата сака да исполни дел од мерките од вториот и третиот сет

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицскоски денеска на прес-конференција предупреди дека дел од антикризните мерките од вториот и од третиот сет нема да можат да бидат реализирани доколку не биде продолжена вонредната состојба на 30 мај бидејќи потоа стапува во сила членот 8а од Изборниот законик, и сите вонредни исплаќања се кривично дело

Мицкоски: Економијата оди надоле, затоа што имаме опасна неспособност на владата на Заев и Спасовски

Мицкоски: Економијата оди надоле, затоа што имаме опасна неспособност на владата на Заев и Спасовски

Покрај серија на прес конференции на власта за тоа како добро се живее и колку многу се помага на економијата, во реалноста имаме вистински хаос од проблеми, беспарица и тежок живот, рече денеска на прес конференција лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски. Тој потенцираше дека тоа што лошо се менаџира кризата со корона е голем проблем. Но, подеднакво

Спасовски: Наредната недела ќе почне носењето на уредбите за третиот сет мерки

Спасовски: Наредната недела ќе почне носењето на уредбите за третиот сет мерки

Наредната недела ќе почне носењето на првите уредби за третиот сет економски мерки, најави денеска премиерот Оливер Спасовски. – Како ќе се носи уредбата, така ќе им се објасни на граѓаните. Граѓаните треба да бидат спокојни, тоа што е ставено во уредбите, ќе знаат точно на кој начин ќе може да го искористат. Тоа ќе биде најлесен начин за да ги искористат

Наредната недела ќе се решава кој  и кога ќe добива помош од третиот сет мерки

Наредната недела ќе се решава кој и кога ќe добива помош од третиот сет мерки

Наредната недела ќе почне носењето на првите уредби за третиот сет економски мерки, најави денеска премиерот Оливер Спасовски. – Како ќе се носи уредбата, така ќе им се објасни на граѓаните. Граѓаните треба да бидат спокојни, тоа што е ставено во уредбите, ќе знаат точно на кој начин ќе може да го искористат. Тоа ќе биде најлесен начин за да ги искористат