притисни ентер »

Алонсо: Верстапен е најдобриот возач во Формула 1

Алонсо: Верстапен е најдобриот возач во Формула 1

Холандскиот пилот Макс Верстапен стана едно од најпопуларните имиња во Формула 1 во последните години. Верстапен го направи своето деби во Ф1 на 17-годишна возраст и во моментов има 7 победи, од кои 2 дојдоа оваа година на трките во Австрија и Германија. И додека Холанѓанецот е прогласуван за еден од најбрзите конкуренти во трката, тој често е критикуван

Алонсо: Верстапен е најдобриот возач во Формула 1

Алонсо: Верстапен е најдобриот возач во Формула 1

Холандскиот пилот Макс Верстапен стана едно од најпопуларните имиња во Формула 1 во последните години. Верстапен го направи своето деби во Ф1 на 17-годишна возраст и во моментов има 7 победи, од кои 2 дојдоа оваа година на трките во Австрија и Германија. И додека Холанѓанецот е прогласуван за еден од најбрзите конкуренти во трката, тој често е критикуван

Алонсо: Верстапен е најдобриот возач во Формула 1

Алонсо: Верстапен е најдобриот возач во Формула 1

Холандскиот пилот Макс Верстапен стана едно од најпопуларните имиња во Формула 1 во последните години. Верстапен го направи своето деби во Ф1 на 17-годишна возраст и во моментов има 7 победи, од кои 2 дојдоа оваа година на трките во Австрија и Германија. И додека Холанѓанецот е прогласуван за еден од најбрзите конкуренти во трката, тој често е критикуван

Алонсо: Верстапен е најдобриот возач во Формула 1

Алонсо: Верстапен е најдобриот возач во Формула 1

Холандскиот пилот Макс Верстапен стана едно од најпопуларните имиња во Формула 1 во последните години. Верстапен го направи своето деби во Ф1 на 17-годишна возраст и во моментов има 7 победи, од кои 2 дојдоа оваа година на трките во Австрија и Германија. И додека Холанѓанецот е прогласуван за еден од најбрзите конкуренти во трката, тој често е критикуван

За Алонсо нема дилема: Ферстапен e најдобар пилот во Формула 1

За Алонсо нема дилема: Ферстапен e најдобар пилот во Формула 1

Двократниот светски шампион во Формула 1, Фернандо Алонсо смета дека во моментот Макс Ферстапен е најдобар возач во најбрзиот циркус на денешницата. Ферстапен на две трки до крајот на сезоната се наоѓа на четвртото место со 235 бода. Тркачите не се случајно во Формула 1, затоа што тие се најдобри. Тешко е да се избере најдобриот меѓу нив. Од година

Алонсо го прогласи Верстапен за најдобар возач во Формула 1

Алонсо го прогласи Верстапен за најдобар возач во Формула 1

Двократниот светски шампион во Формула 1, Фернандо Алонсо смета дека во моментот Макс Верстапен е најдобар возач во Ф1. – Тркачите не се случајно во Формула 1, затоа што тие се најдобри. Тешко е да се избере најдобриот меѓу нив. Од година во година, сè се менува. Секогаш треба да комбинирате различни вештини. Некои возачи се брзи во еден круг, додека

Алонсо го прогласи Верстапен за најдобар возач во Формула 1

Алонсо го прогласи Верстапен за најдобар возач во Формула 1

Двократниот светски шампион во Формула 1, Фернандо Алонсо смета дека во моментот Макс Верстапен е најдобар возач во Ф1. – Тркачите не се случајно во Формула 1, затоа што тие се најдобри. Тешко е да се избере најдобриот меѓу нив. Од година во година, сè се менува. Секогаш треба да комбинирате различни вештини. Некои возачи се брзи во еден круг, додека

Алонсо го прогласи Верстапен за најдобар возач во Формула 1

Алонсо го прогласи Верстапен за најдобар возач во Формула 1

Двократниот светски шампион во Формула 1, Фернандо Алонсо смета дека во моментот Макс Верстапен е најдобар возач во Ф1. – Тркачите не се случајно во Формула 1, затоа што тие се најдобри. Тешко е да се избере најдобриот меѓу нив. Од година во година, сè се менува. Секогаш треба да комбинирате различни вештини. Некои возачи се брзи во еден круг, додека

Алонсо го прогласи Верстапен за најдобар возач во Формула 1

Алонсо го прогласи Верстапен за најдобар возач во Формула 1

Двократниот светски шампион во Формула 1, Фернандо Алонсо смета дека во моментот Макс Верстапен е најдобар возач во Ф1. – Тркачите не се случајно во Формула 1, затоа што тие се најдобри. Тешко е да се избере најдобриот меѓу нив. Од година во година, сè се менува. Секогаш треба да комбинирате различни вештини. Некои возачи се брзи во еден круг, додека

Алонсо го прогласи Верстапен за најдобар возач во Формула 1

Алонсо го прогласи Верстапен за најдобар возач во Формула 1

Двократниот светски шампион во Формула 1, Фернандо Алонсо смета дека во моментот Макс Верстапен е најдобар возач во Ф1. – Тркачите не се случајно во Формула 1, затоа што тие се најдобри. Тешко е да се избере најдобриот меѓу нив. Од година во година, сè се менува. Секогаш треба да комбинирате различни вештини. Некои возачи се брзи во еден круг, додека

Алонсо: Верстапен е пилотот кој најмногу го ценам

Алонсо: Верстапен е пилотот кој најмногу го ценам

Шпанскиот пилот Фернандо Алонсо, во изјава  за „Ел Конфиденсијал“, го откри името на неговиот наследник. Според Шпанецот, најголеми сличности на себе гледа во холандскиот пилот Макс Верстапен. „Очигледно е тешко да се најде најдобриот, но сакам да ги гледам трките на Макс Верстапен. Секогаш е „целосен напад“, кога е во напад, па дури и обидот за негово