притисни ентер »

ПАК ИСТА ФИНТА: Кумановчанец ќе плател 10.000 евра МИСЛЕЈЌИ ДЕКА ГИ СПАСУВА ЌЕРКАТА И ЗЕТОТ ОД ЗАТВОР

ПАК ИСТА ФИНТА: Кумановчанец ќе плател 10.000 евра МИСЛЕЈЌИ ДЕКА ГИ СПАСУВА ЌЕРКАТА И ЗЕТОТ ОД ЗАТВОР

Кумановец (86) бил потенцијална жртва на изманик кој му барал пари за неговиот зет да не оди во затвор, поради наводна сообраќајна несреќа, информираше денеска СВР Куманово. Изманикот му барал 35.000 евра за да не оди зет му во затвор, бидејќи во наводната сообраќајка животот го загубил малолетен мигрант. Осумдесет и шестгодишниот кумановец се согласил

ПАК ИСТА ФИНТА: Кумановчанец ќе плател 10.000 евра МИСЛЕЈЌИ ДЕКА ГИ СПАСУВА ЌЕРКАТА И ЗЕТОТ ОД ЗАТВОР

ПАК ИСТА ФИНТА: Кумановчанец ќе плател 10.000 евра МИСЛЕЈЌИ ДЕКА ГИ СПАСУВА ЌЕРКАТА И ЗЕТОТ ОД ЗАТВОР

Кумановец (86) бил потенцијална жртва на изманик кој му барал пари за неговиот зет да не оди во затвор, поради наводна сообраќајна несреќа, информираше денеска СВР Куманово. Изманикот му барал 35.000 евра за да не оди зет му во затвор, бидејќи во наводната сообраќајка животот го загубил малолетен мигрант. Осумдесет и шестгодишниот кумановец се согласил

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Кумановец (86) бил потенцијална жртва на изманик кој му барал пари за неговиот зет да не оди во затвор, поради наводна сообраќајна несреќа, информираше денеска СВР Куманово. Изманикот му барал 35.000 евра за да не оди зет му во затвор, бидејќи во наводната сообраќајка животот го загубил малолетен мигрант. Осумдесет и шестгодишниот кумановец се согласил

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор Кумановец (86) бил потенцијална жртва на изманик кој му барал пари за неговиот зет да не оди во затвор, поради наводна сообраќајна несреќа, информираше денеска СВР Куманово. Изманикот му барал 35.000 евра за да не оди зет му во затвор, бидејќи во наводната

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Изманикот му барал 35.000 евра за да не оди зет му во затвор, бидејќи во наводната сообраќајка животот го загубил малолетен мигрант. Осумдесет и шестгодишниот кумановец се согласил да плати 10.000 евра, но се јавил на ќерка си која го информирала дека лицето, се обидува да го измами. Ќерката (54)  на повозрасниот човек, вчера во 9:30 го пријавила случајот

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Куманово, 18 септември 2020 () – Кумановец (86) бил потенцијална жртва на изманик кој му барал пари за неговиот зет да не оди во затвор, поради наводна сообраќајна несреќа, информираше денеска СВР Куманово. Изманикот му барал 35.000 евра за да не оди зет му во затвор, бидејќи во наводната сообраќајка животот го загубил малолетен мигрант. Осумдесет

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Кумановец (86) бил потенцијална жртва на изманик кој му барал пари за неговиот зет да не оди во затвор, поради наводна сообраќајна несреќа, информираше денеска СВР Куманово. Изманикот му барал 35.000 евра за да не оди зет му во затвор, бидејќи во наводната сообраќајка животот го загубил малолетен мигрант. Осумдесет и шестгодишниот кумановец се согласил

Kyмановец за maлку ќе плaтeл 10.000 евpa, мислejќи дека ги спacyва ќерката и зетот од затвop

Kyмановец за maлку ќе плaтeл 10.000 евpa, мислejќи дека ги спacyва ќерката и зетот од затвop

Кумановец (86) бил потенцијална жртва на изманик кој му барал пари за неговиот зет да не оди во затвор, поради наводна сообраќајна несреќа, информираше денеска СВР Куманово. Изманикот му барал 35.000 евра за да не оди зет му во затвор, бидејќи во наводната сообраќајка животот го загубил малолетен мигрант. Осумдесет и шестгодишниот кумановец се согласил

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Куманово, 18 септември 2020 (МИА) – Кумановец (86) бил потенцијална жртва на изманик кој му барал пари за неговиот зет да не оди во затвор, поради наводна сообраќајна несреќа, информираше денеска СВР Куманово. Изманикот му барал 35.000 евра за да не оди зет му во затвор, бидејќи во наводната сообраќајка животот го загубил малолетен мигрант. Осумдесет

Кумановец мислел дека ја спасува ќерката од затвор, па измамен за 10.000 евра

Кумановец мислел дека ја спасува ќерката од затвор, па измамен за 10.000 евра

Измамите со лажни сообраќајни несреќи продолжуваат понатаму, па овој пат на мета на криминалците бил постар маж од Куманово. – На 17.09.2020 во 09.30 часот во СВР Куманово, 54-годишна жена од Куманово пријавила дека на 14.09.2020 едно лице се обидело да го измами нејзиниот 86-годишен татко за сума од 10.000 евра, информираат од Секторот за внатрешни

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

Кумановец за малку ќе плател 10.000 евра, мислејќи дека ги спасува ќерката и зетот од затвор

-Реклама- Кумановец (86) бил потенцијална жртва на изманик кој му барал пари за неговиот зет да не оди во затвор, поради наводна сообраќајна несреќа, информираше денеска СВР Куманово. Изманикот му барал 35.000 евра за да не оди зет му во затвор, бидејќи во наводната сообраќајка животот го загубил малолетен мигрант. Осумдесет и шестгодишниот кумановец