притисни ентер »

„Авалон“ најави проекти за август и септември во Охрид, Битола и Скопје

„Авалон“ најави проекти за август и септември во Охрид, Битола и Скопје

Продукцијата „Авалон“ соопшти дека подготвила квалитетна и возбудлива програма за август и за првите две недели од септември, со неколку проекти кои ќе се реализираат во Охрид, Битола и во Скопје. Како што наведе во соопштение, за деталите за концертите ќе почне да информира уште од вечерва. Министерството за здравство и Комисијата за заразни болести

Концертите се враќаат: „Да пробаме сите заедно да го спасиме ова лето во Македонија!“

Концертите се враќаат: „Да пробаме сите заедно да го спасиме ова лето во Македонија!“

„Драги пријатели, Ова соопштение е наменето за Вас коишто сакате живот со музика, култура и убави нормални моменти. Како што веќе објавивме минатиот понеделник, во договор со Министерството за здравство и Комисијата за заразни болести, изготвивме протоколи под кои концертите се враќаат во Македонија. Тие протоколи овозможуваат од една страна безбедно

„Авалон“ најави проекти за август и септември во Охрид, Битола и Скопје

„Авалон“ најави проекти за август и септември во Охрид, Битола и Скопје

Скопје, 6 јули 2020 () – Продукцијата „Авалон“ соопшти дека подготвила квалитетна  и возбудлива програма за август и за првите две недели од септември, со неколку проекти кои ќе се реализираат во Охрид, Битола и во Скопје. Како што наведе во соопштение, за деталите за концертите ќе почне да информира уште од вечерва. Министерството за здравство и Комисијата

Во август и септември концерти во Охрид, Битола и Скопје

Во август и септември концерти во Охрид, Битола и Скопје

Во договор со Министерството за здравство и Комисијата за заразни болести, изготвивме протоколи под кои концертите се враќаат во Македонија, информираат од Авалон продукција. Тие протоколи овозможуваат од една страна безбедно следење на концерти и културни настани, а од друга страна сепак и достоинствено да можат да се проследат истите. Ќе работиме

Концертите се враќаат: Авалон Продукција подготви квалитетна културна и возбудлива програма во август и септември

Концертите се враќаат: Авалон Продукција подготви квалитетна културна и возбудлива програма во август и септември

Авалон Продукција најавува дека концертите се враќаат, оваа лето. „Во договор со Министерството за здравство и Комисијата за заразни болести, изготвивме протоколи под кои концертите се враќаат во Македонија.Тие протоколи овозможуваат од една страна безбедно следење на концерти и културни настани, а од друга страна сепак и достоинствено да можат да