притисни ентер »

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

ФУТУРАМА Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина 3 минути 0 0 Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. – Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ќе ги тестираат своите вакцини пред на некога да ги дадат. Да се каже дека има вакцина подготвена

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. – Навистина се надевам дека Кинезите и Русите… Текстот Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина е превземен од USB.mk . The post Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина appeared first on M Express

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. – Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ќе ги тестираат своите вакцини пред на некога да ги дадат. Да се каже дека има вакцина подготвена за дистрибуција пред да биде тестирана за мене е нешто проблематично,

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. – Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ќе ги тестираат своите вакцини пред на некога да ги дадат. Да се каже дека има вакцина подготвена за дистрибуција пред да биде тестирана за мене е нешто проблематично,

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. – Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ќе ги тестираат своите вакцини пред на некога да ги дадат. Да се каже дека има вакцина подготвена за дистрибуција пред да биде тестирана за мене е нешто проблематично,

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. -Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ќе ги тестираат своите вакцини пред на некога да ги дадат. Да се каже дека има вакцина подготвена за дистрибуција

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

САД – Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. – Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ќе ги тестираат своите вакцини пред на некога да ги дадат. Да се каже дека има вакцина подготвена за дистрибуција пред да биде тестирана за мене е нешто проблематично,

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. – Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ќе ги тестираат своите вакцини пред на некога да ги дадат. Да се каже дека има вакцина подготвена за дистрибуција пред да биде тестирана за мене е нешто проблематично,

Фаучи : Се сомневам и во руската и во кинеската вакцина

Фаучи : Се сомневам и во руската и во кинеската вакцина

„Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ги тестираат своите вакцини пред да им ги дадат на некого“, рече Фаучи во говорот пред Конгресот. „Да се ​​каже дека постои вакцина подготвена за дистрибуција пред да се тестира за мене е нешто проблематично, да не кажам нешто повеќе“, рече Фаучи, директор на Американскиот институт за заразни болести. Тој

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Во западните земји се развиваат тро вакцини, кои се во првата фаза од клиничкото испитување врз човекот. Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. – Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ќе ги тестираат своите вакцини пред на некога да ги дадат

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Вашингтон, 1 август 2020 () – Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. – Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ќе ги тестираат своите вакцини пред на некога да ги дадат. Да се каже дека има вакцина подготвена за дистрибуција пред да биде тестирана

Фаучи: Се coмнeвaм и во руската и во кинеската вaкцинa

Фаучи: Се coмнeвaм и во руската и во кинеската вaкцинa

Американскиот имунолог Ентони Фаучи, главен советник во Белата куќа за епидемијата на коронавирус, изрази сомнеж во безбедноста на вакцините што во моментот се тестираат во Русија и Кина. „Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ги тестираат своите вакцини пред да им ги дадат на некого“, рече Фаучи во говорот пред Конгресот. „Да се ​​каже дека

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Фаучи: Се сомневам во руската и кинеската вакцина

Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините за Ковид-19 што во моментот се испитуваат во Русија и во Кина. – Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ќе ги тестираат своите вакцини пред на некога да ги дадат. Да се каже дека има вакцина подготвена за дистрибуција пред да биде тестирана за мене е нешто проблематично,

Фаучи се сомнева во безбедноста на руските и кинеските вакцини против коронавирус

Фаучи се сомнева во безбедноста на руските и кинеските вакцини против коронавирус

Американскиот имунолог Ентони Фаучи изрази сомнеж за безбедноста на вакцините што во моментот се тестираат во Русија и Кина. „Навистина се надевам дека Кинезите и Русите ги тестираат своите вакцини пред да им ги дадат на некој“, рече Фаучи во говорот пред Конгресот. „Да се ​​каже дека постои вакцина подготвена за дистрибуција пред да се тестира, е

Најбогатите Руси веќе ја примиле вакцината против корона

Најбогатите Руси веќе ја примиле вакцината против корона

Неколку стотици врвни руски менаџери и водечки државни службеници се вакцинирани со експериментална вакцина против коронавирус од април досега. На политичката елита на Кремљ и беше дадена можност предвреме да се заштити од злобната зараза. Според текстот во „Блумберг“, фактот дека се извршени експериментални вакцинации не е нелегално, но се чувало