Готвите здрава храна, а сепак не слабеете?

Ако сакате да ја одржите идеалната тежина што неодамна ја постигнавте или пак „работите“ на тоа, тогаш готвењето во домашни услови ќе биде вашиот најдобар сојузник, со што секогаш ќе имате контрола над она што го јадете. Во продолжение откријте некои од најчестите грешки што сите ги прават кога готват во домашни услови, поради што и сѐ уште имате проблем