притисни ентер »

Антонија и дечко и „еуро крем“ комбинација

Антонија и дечко и „еуро крем“ комбинација

Антониа Гиговска и дечко и Иван Јованов, фронтменот на Либеро бенд, на MAC се појавија во мошне интересна комбинација - таа во бело, а тој во црно од глава до пети. И двајцата беа стокмени во костуми, кои навистина ги издвоија во масата. Антониа во склад со возраста беше нашминкана сосема пристојно и сосема доволно, а највпечатливи детали на неа беа

Антониа и дечко и „еуро крем“ комбинација

Антониа и дечко и „еуро крем“ комбинација

Антониа Гиговска и дечко и Иван Јованов, фронтменот на Либеро бенд, на MAC се појавија во мошне интересна комбинација - таа во бело, а тој во црно од глава до пети. И двајцата беа стокмени во костуми, кои навистина ги издвоија во масата. Антониа во склад со возраста беше нашминкана сосема пристојно и сосема доволно, а највпечатливи детали на неа беа