притисни ентер »

Современи автомобили со најдобра заштита од кражба

Современи автомобили со најдобра заштита од кражба

Современите автомобили се поранливи во поглед на безбедност поради модерните технологии како keyless опцијата, односно влегување во возилото без употреба на клуч. Истражувањата покажаа дека брендовите со најнапредни системи за заштита се Audi, BMW и Volkswagen. Овие германски гиганти користат системи што ги „успиваат“ сите контролни единици кога се

Кои автомобили се најзаштитени од кражби?

Кои автомобили се најзаштитени од кражби?

Производителите на автомобили инвестираат се повеќе ресурси во напредни системи за безбедност за да спречат кражба на нивните возила Современите автомобили се поранливи како резултат на современите технологии како што е keyless, односно влез во возилото без клуч. Истражувањата покажуваат дека брендови со најнапредни системи за заштита се Audi, BMW